Draga saarijarvi ti boš zgleda res mogla do mene na eno učno uro priti, ker v šoli vidim da slabo obravnavate stvari... Že zadnjič ti je Prešeren in Kopitar delal preglavice, sedaj pa še beseda korupcija. Če misliš da je korupcija samo nekaj materialnega se pač motiš. To kar si ti naredila je čista korupcija, namreč imaš neko "moč" ker si moderatorka pred ostalimi člani, katero moč ti je dodelila tvoja "šefica" ali kako da se izrazim da bodo tudi vaše trde betice to razumele. In ti si to moč ki jo imaš izrabila za osebne koristi, tako da nisi oškodovala svoje kolegice/sodelavke (ki je bila včasih moderatorka), in je ostala ne kaznovana. Tako, da ja to je korupcija in tudi za naslednja dva trobača funny baby in vojaka Ryana velja isto, treba bo neke učne ure narediti, iz šole niste dosti odnesli, vojak Ryan pa razen velikega narcisizma- jaz, jaz in še enkrat veliki jaz ni prav dosti odnesel iz vojske. No sitost ceni. Tako, da to smo razčistil sedaj veste da niso samo materialne stvari korupcija.
Sedaj kje je to da najdem bi trajal, ker za mesece nazaj najdit... in tudi škoda časa sama pa veš kateri vse so bili zbrisani pa niso naredili praktično ničesar razen trolanja vam. Razlog je bil tudi več profilov, čeprav kakor gledam, vas ima že kar nekaj po več profilov. Je pa dejstvo da če bi en od uporabnikov tako pisal bi bilo zadnje opozorilo. No če temu ni tako kot navaja bivša moderatorka ni teh pravil, potem pa dejmo vsak po svoje pisat kletvice.
Ku**a sem neumn da sploh pišem na take neumne pi*darije, na debilnem forumu al je*iga med tem ko se služ na internetu se je treba zamotit. Ku**a sam kaj jih res učijo, ku*ca zgleda da nič, si že poguglala kdo ku*ca je bil Prešeren.
No da vidim ali je bila korupcija?