- da se še danes kar ne morem zložit skupaj in v polnosti dojet kako čustveno in fizično naporen je bil zadnji teden
- da je neverjetno, kako na drugačen način funkcioniramo v medsebojnih odnosih moški in ženske
- da sem v zadnjih par tednih zvedela 4 res slabe novice od prijateljev/znancev - vsi psihično/fizično bolni, ali v totalnem sranju glede svojega življenja. In me je vse skupaj totalno podrlo ker so vsi super ljudje, jih imam (sam jih imela) rada in me skrbi za njih.
- da sem hvaležna za mojo najboljšo "šiht cimro" s katero si delimo pisarno, gospa ima ogromno nekih osebnih izkušenj, ki jih deli z mano, podebatiramo vsako večjo stvar, ki se nam zgodi in je res velika opora. Direktno mi pove, kaj si misli, me "nežno" sklinca, ko se sekiram zaradi stvari na katere nimam vpliva, pa me vseeno morijo, ko sem se želela spet vezat v slabo razmerje mi je vsaj 5x razumno razložila zakaj je to slabo zame, zakaj jih ne rabim v življenju, dejansko mi je dala par uporabnih nasvetov, kako pohendlat svojo in "priženjeno" familijo, za razliko od ostalih ljudi, ki samo rantajo in mi govorijo kako sem boga. Pomaga mi ugotavljat v katerih pogledih sem šibka in kako naj se izboljšam. Res je najboljša.
- da ne morem verjet, da me je skrbelo kako se bom znašla v družbi ljudi, ki niso moji vrstniki

.
- da mi res paše to okolje, služba, ampak se ne vidim da bi to delala vse življenje. Nekoč pa si želim to delat, res

- da je bil včeraj najboljši dan letos - 9 ur v službi, hangala z eno bivšo cimro in kolegom, ki odhaja v tujino, opravila ene zadeve, ki so me že nekaj časa čakale in mi sedele na glavi, hengala z drugo bivšo cimro, randomly srečala bivšo profesorico in se z njo naklepetala o življenju in svetu, hengala z mojo favourite kolegico (dobila ogromno vrečo lushevih izdelkov, ki sem si jih ogledovala zadnji mesec pa nikoli nisem mela časa it dejansko do centra v šoping - obožujem pozna miklavževa darila

), šla na mali žurčič, (končno!) spoznala tipa od druge kolegice, ki je je asistent na faksu, pa malo starejši in je najbolj srčkan in najbolj awkward geek, in sploh sta perfektna drug za drugega

. In sem po 3 tednih slabih novic bila v res pozitivčkasti družbi, vse so srečno poparčkane, in "akademsko uspešne" (beri nabirajo izkušnje s študentskim delom v fohu/pišejo magistrske/uspešno opravljajo izpite/jim gre dobro na praksi).
- da grem danes "na lepše"

- da sem se totalno razpisala, ampak je bolj počasen dan danes, in imam čas

. Pa še toliko stvari mi je ležalo na duši da ne morem verjet