slovenc79 napisal/-a:prišla je po nasvet.. zdaj ima en problem več xDAnanhas napisal/-a:slovenc ima novo tarčo
cauliflower, ce te kaj tolazi, tudi moji ze mislijo, da sem na drugem bregu..

slovenc79 napisal/-a:prišla je po nasvet.. zdaj ima en problem več xDAnanhas napisal/-a:slovenc ima novo tarčo

slovenc79 napisal/-a:prišla je po nasvet.. zdaj ima en problem več xDAnanhas napisal/-a:
slovenc ima novo tarčo

cauliflower napisal/-a:Ali ima kdo na zalogi kakšen odziv na zoprno vprašanje: "A ti pa nimaš nobenega fanta?" ali "A kar sama si? Ja kako pa to?"

cauliflower napisal/-a:In potem so vsi pametni, s kom bi me poprarčkal, ljubi bog!
ej drugače pa mislim, da bi cauliflower in slovenc bila prav dober par

Tale zmaga!"Ah, pustiva mene. Kaj pa ti? Imaš vibrator/drugi erotični pripomoček? Aja, oprosti, na osnovi tvojega vprašanja meni sem mislila, da je zdaj čas, da še jaz tebi postavim absurdno intimno vprašanje!"
Jaz jim ponavadi rečem, da bodo že zvedli, ko bo čas za to. Ali pa da ga skrivam, ker je preveč lep za njihove očicauliflower napisal/-a:
Ali ima kdo na zalogi kakšen odziv na zoprno vprašanje: "A ti pa nimaš nobenega fanta?" ali "A kar sama si? Ja kako pa to?"