eh, ves da sem bolj geografsko navezana, kot karkoli drugega... je pa kar prirocno, da so poleg tega se tako uspesni. skoraj prelahko je biti fen, ce izkljucimo hejterje (in skoraj ne poznam tipa, ki to ne bi bil )
Se probam vključit v debato, ker mi koncept fuzbala ni jasen .
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Oooo pa res! Nisem niti opazila Moram pofirbcat kaj je drugače
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Led Zeppelin napisal/-a:Zakaj imate ženske tako velike denarnice? In zakaj imate notri 45 slik svoje družine, in ne tiste lepe, ampak mugshote?
Jaz nimam nobenih slik v denarnici in nikoli nisem razumela tega. Se tudi jaz sprašujem kaj je smisel tega, da imajo nekateri ogromno slik v denarnici?
Nimam slik v denarnici, ampak predvidevam, da imajo ljudje "mugshot" slike, ker grejo v denarnico. Ce je s tem misljeno pac tiste male za dokumente? Bolj lepe fotke so ponavadi sprintane na vecje in ne grejo fajn v denarnico oziroma se zmeckajo. Pa zdaj imajo itak vsi slike na telefonih, a ne?
Plus, a gre se komu na zivce to LZ-jevo predalckanje in hudo posplosevanje zenske so to in to, moski so to in to?
Vsakemu dam dvom individualnosti, ampak ni časa za razglabljanje o navadah posameznika.
To je grda navada ki sem jo prinesel iz vojske, kjer si pač 203847928, in je to to. Rabil bom kar nekaj časa, da se bom otresel agresije, in zelo grdih navad.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Ja ampak ce vprasas zakaj imate zenske slike v denarnici, bos dobil vecino odgovorov v stilu "Jaz jih nimam, pojma nimam zakaj + odvisno od vprasanja, se feministicni rant od dolocene uporabnice." Ce vprasas, zakaj imajo nekateri ljudje slike v denarnici, bojo pa tisti, ki se v tem ne najdejo, pac tiho.
Posplošujem rad zaradi tega, ker imam rad da se ljudje čustveno odzovejo, ker se s tem avtomatsko odprejo. In jaz imam ljudi, ki se postavijo za svoje mnenje, in pokažejo svoja čustva, iskreno rad.
Večino svojih prijateljev sem dobil tako, da sem videl nekoga ki mi je kul, sem ga razpizdil, potem sem se opravičil, in potem sva bila prijatelja.
Na internetu delam pa zato, da vidim kdo ima jajca in kdo ne. Nisem fan mnogo ljudi tukaj, jih pa vsaj spoštujem ker povejo kot je.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.