slovenc79 napisal/-a:Lani, s tvojim primitivnim in sovražnim idiozitmom se ne bom več ukvarjal
Ajej, za primitivno, sovražno osebo me je označil uporabnik, ki je šel spreminjat svoj zadnji komentar samo zato, da me je lahko dvakrat na dveh straneh označil kot primitivno, poleg pa še sovražno, glupo in idiotsko, pardon, idiozitsko. Ah, ta forum nikoli ne razočara.
slovenc79 napisal/-a:sem že povedal razloge, zakaj KT ne zaupam. ne zaupajo jim tudi mnoge ženske, ki poznajo sestave, delovanje, so jih že jemale. ... jaz imam dovolj izkušenj iz druge roke, da kemiji ne zaupam. ne samo kemiji, ampak tudi ne ljudem, kadar je v ozadju biznis.
Jaz pa sem napisala, da tvoji razlogi niso tehtni, kot tudi niso razlogi kogarkoli drugega, ženske ali ne, z osebnimi izkušnjami ali ne, ki se osredotoča na to, da so kontracepcijske tabletke kaj več kemija kot katerakoli druga snov in da je vsa kemija vedno in vsakemu škodljiva. Zdaj, ko sva si ponovila kar sva napisala, pa se mi zdi, da si napisal tudi, da se ne nameravaš več ukvarjati z mojim primitivnim, sovražnim idiotizmom

, tako da lahko tukaj kar zaključiva, da ne boš trpel zvišanega pritiska in dobil še kakšnega zdravila zanj ob vsem tem sovražnem pisanju, ki očitno kar veje iz mene.