Joj Marija spet se nekaj greš in vtikuješ nos tja kjer ni treba. Za začetek če se že greš kemijko moraš vedeti kaj je emulgator in ne navajati ker si v wikipediji našla pod sestavine šumeče tabletke, in izpisala tiste ki se slabo slišijo. No daj pa mi povej kaj je Emulgator oz. ni treba ker bo spet nek kopi past iz neke strani, tako da če navajaš vsaj vedi kaj navajaš ker verjetno vsak drugi dan tudi ti to "strupeno" snov uživaš

. Potem glede sladkorja hmmm v 21 stoletju je praktično težko najdi živilo ki nima sladkorja-sladil, tako da boš pogoglala pa videla, če ješ hrano brez sladkorja ...
Se mi pa itak preprosto ne da it s tabo neke navedbe, ker več kot očitno nimaš blage veze o ničemer, v vsaki temi pametuješ, a wikipedia ti rešuje življenje, copi-pastat zna moj 8 letni nečak na tablici, tako da go girl !
Pač tako mimo grede sem ji napisal nasvet, ker če si z pilco rešuje nohte ne z vidika (za kar se šola) "zakaj se mi to sploh dogaja?", potem je več kot očitno še daleč od zdravnice, še bo knjig preteklo pa prakse.
Napisal sem pa mimo grede ker sem imel pred leti podobne zadeve z nohti v zimskem obdobju, pa mi je sorodnik "22 let zdravnik v Italiji" (beri draga magistrantka megle, marija), priporočil naj prvo z navadnimi vitamini probam, če nebo bolje se naj pa obrnem na dermatologa. In ne boš verjela v ene 10-14 dneh sem imel nohte lepe in trde.
Tako, da napisal sem za vse če imajo podobne težave, in ja verjami nebi mi stric napisal smrtne obsodbe s tabletami, katere ti označuješ za "odpoved jeter".
Vsak naj pa presodi sam, če ti ni prezri.
Drugače pa katero smer delaš Mishela?