-* me v naslednjih mesecih čaka toliko sranja/dela/garanja, da mi postane slabo ko začnem razmišljati.
Ampak jebiga, če si nekaj želiš moraš delati na temu.
-*si bom naslednji mesec kupil, enega starega Canona 600d, 50mm 1.8 II, kako široko lečo, daljinec, tripod, en osnoven mikrofon, in je to to. Potem pa samo vaja, vaja, vaja. Treba je naštudirati osnove, potem iti na timelapse, na koncu pa na videografijo. Ampak imam iskreno veselje do tega, tako da ne bo problem

.
-*me iskreno skrbi, da ko bom nekoč imel 4k kamero, in bom pomanjšal to v 1080, da bo moj računalnik razfukalo

.
-* sem si namontiral TRX nosilec še v sobi, zdaj imam tri točke samo v hiši, okoli hiše

. Mi je TRX popolnoma izenačil levo in desno stran, moja levica je zrastla za tretjino. Ko mi je dolgčas, se grem pač malo vlečt.
-* priznam, da mi je težko obupat nad nekom, sploh njo. Sem zelo vztrajen človek, in vedno se borim do zadnjega diha, in potem odstopiti od nečesa, je težko zame. Ne zaradi ega, ampak ker se to kreše z mojo osebnostjo.
-* sem pogledal Making a murderer, je res vredna ogleda, samo je res nekaj fishy about it.
-* je res potrebno en mesec da ti pride stvar v navad, tek, branje, dvigovanje uteži. Ravno toliko, da postaneš boljši in ti ni muka, in potem rabiš.
-* mi je prijatelj spet prinesel te volnene copatke iz Srbije, in me je kar malo stisnilo ko sem mu plačal za ročno narejene copate. Par - 2 evra, kar sram me je bilo...ker vem da to plete ena babica s slabo pokojnino. Jebemti.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.