- Sta dva meseca in pol norenja totalno terjala svoj davek. Že včeraj zvečer sem bila slabo, danes pa sem dejansko mogla iz službe ker sem bila tako zanič.
- OhGodOhGodOhGod upam da bom do srede že boljše! Končno spet malo kulturnega udejstvovanja.
- Končno pošten vikend - malo lenarjenja, dosti rekreacije, tone dobre hrane. Malo do nič obveznosti

- Moj telefon dela res kul panorame.
- Da mi je všeč moj šiht. Nekako sem se ga že čisto privadila.
- Mi ena odločitev po vsem tem času še kar ne da miru.... Da se zadnje čase res velikokrat vprašam "kaj bi blo, če bi blo". Da verjamem, da sem se odločila prav.
- Da se moram odvadit svojega načina izražanja. Res mi je všeč, da imam tak "pisan" repertoar besed iz različnih časov/stilov/obdobij, da uporabljam za svojo dušo in malo za štos kake arhaične besede, malo cinizma, sarkazma in še kak mejno dirty joke vmes. Ampak se mi vedno bolj dozdeva, da je to približno podobno kot dat mail
beybiiiiXoXo@hotmail.com ko iščeš službo. In priznam, da mi je žal da mora človek zgubit velik del smisla za humor, če se hoče dobro vključit v neko odraslo, resno družbo. ...
- Da si na momente, ko opazujem cimre brucke, ki delajo stvari, ki smo jih vsi počeli kot bruci, mislim samo: "I'm too old for this shit..."

Bli smo totalni dufusi

- Čakam na rezultate izpita. Majkemi, če bom naredila si bom privoščila malo šopinga

. Novi Catrice LE - here I come

- Da ne morem verjet da tip popravlja cca 10 izpitov že en teden in pol.... What the actual fuck?
- Da reeeeeees upam, da sem naredila, da sama sebi dokažem da zmorem furat šiht + izpite.
(ps: kdo ni gledal te risanke, nekaj zamuja

)