Velikost penisa vecna tema =)
-
- Debatorica
Re: Velikost penisa vecna tema =)
O, seveda imaš težave. Velike težave.
Tudi če trollaš, imaš očitno težave, dovolj hude, da rabiš psihiatra. Številne raziskave kažejo, da je povprečen penis med erekcijo velik med 13 in 15cm. Tvoj je torej povsem povprečen in ni nobenega razloga, da bi zaradi velikosti tega svojega organa doživljal kake travme. Očitno pa je, da je velikost tvojega penisa tvoja obsesija, ki jo izrabljaš kot obrambni mehanizem, ker se dejansko nisi zmožen soočit s svojimi realnimi težavami. Res bi ti obisk pri psihiatru najbrž zelo koristil.

......,.,.
Zadnjič spremenil jstsmjst, dne 19. Nov. 2016 14:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Drgač pa če si 17 pičk poknu že neki prav delaš tak da kr tak naprej legenda.
-
- Debatorica
Psihiater je na napotnico/zastonj v vsakem zdravstvenem domu ali bolnišnici.
Sploh ne razumem kaj bi rad? Bi rad da povemo, da nam cm niso pomembni? (res niso, ampak na tej stopnji ti tega ne boš verjel/dojel).
Takle ti bom rekla, pomembno je da je tip pri stvari ko gre za sex, ne pa da razmišlja o službi/tekmi... čem drugim, ker takrat lahko ima tut 25 cm dolgega in se ga ne bo čutilo.
Takle ti bom rekla, pomembno je da je tip pri stvari ko gre za sex, ne pa da razmišlja o službi/tekmi... čem drugim, ker takrat lahko ima tut 25 cm dolgega in se ga ne bo čutilo.
-
- Cosmopsiho
o pa se ga bo
ne nujno na prijeten način

-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
mah ziher si šarmanten ali pa oddajaš kakšno neustavljivo energijo ki jih vleče k tebi in pač ženske brez problemov skočijo med rjuhe s tabo... 

Punce, a se je kateri že zgodilo, da jo je tip odvrnil, ker je imel bolj majhnega?
Jaz sem bila pri bivšem vajena na konkreten zalogaj (
) in sem zdaj kar malo razočarana, zgleda sem se preveč razvadila in se mi zdi, da mi kar nekaj manjka.
Mislim, da mi njegova tehnika sexa povsem odgovarja, tudi oralne spretnosti, samo centimetri in obseg pa nista bog ve kaj.

Jaz sem bila pri bivšem vajena na konkreten zalogaj (

Mislim, da mi njegova tehnika sexa povsem odgovarja, tudi oralne spretnosti, samo centimetri in obseg pa nista bog ve kaj.

Te popolnoma razumem
Pri meni je bivši tudi imel večjega od večine ostalih kasnejših manj resnih.. Zdaj spet odvisno koliko je to majhno..če je tam okrog povprečja, se še vedno da.
Js drugače še veliko bolj 'opazim' če je ta primanjkljaj v obsegu, kot v dolžini. Nikoli me pa ni nekdo čisto odvrnil zaradi tega, če mi je bil drugače kot celota zelo privlačen in je znal zrajcat,hkrati pa tudi nisem še z nobenim po bivšem bila dlje časa.. Ampak če ti zelo občutiš ta primanjkljaj in se ti zdi, da ti zarad tega sex ni toliko dober pa pač zamenjaj,jbg.. 

Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
lahko predlagaš dodatno popestritev iz erotic shopa. 

Ja verjemi, ds se je to zgodilo že večini žensk, ki so kdaj sexale oz. so imele več kot samo enega spolnega partnerja.
Iz boljšega na slabše se je pač veliko težje navaditi kot pa iz slabšega na boljše, lol. Been there, done that.
Jaz nisem ravno oboževalka manjših ti*ev, ker je feeling res slabši in to bo vedela samo ženska, tip ne.
Tako da žal, ne znam ti dati drugega nasveta kot to, da spoznaš, ali te je sploh zmožen zadovoljiti.
Iz boljšega na slabše se je pač veliko težje navaditi kot pa iz slabšega na boljše, lol. Been there, done that.
Jaz nisem ravno oboževalka manjših ti*ev, ker je feeling res slabši in to bo vedela samo ženska, tip ne.
Tako da žal, ne znam ti dati drugega nasveta kot to, da spoznaš, ali te je sploh zmožen zadovoljiti.

The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
- suzanne windlow
- Komunikatorka
- Kraj: Simulator
- Kontakt:
Odklanjane moških z majhnimi je zelo pomembno. Če bomo pri tem vstrajale in bile dosledne, jih v nekaj generacijah ne bo več.
Za hčere gre.
Za hčere gre.
yes, I am avatar
-
- Cosmopsiho
meni je velikost kar pomembna, ko se odločam za zvezo...drug faktor pa je sam izgled penisa
zato pa je treba prej sprobat, kaj ponuja, pol pa če je vredu, ga postaviš na seznam možnih partnerjev in začneš spoznavat še osebnost
ne vem pa kako bi mi bilo, če bi se prej zaljubila, tak da pač moreš presodit al ti on več pomeni in če meniš, da se boš lahko navadla na njegovo velikost na dolgi rok...več let.. do konca življenja...

zato pa je treba prej sprobat, kaj ponuja, pol pa če je vredu, ga postaviš na seznam možnih partnerjev in začneš spoznavat še osebnost

ne vem pa kako bi mi bilo, če bi se prej zaljubila, tak da pač moreš presodit al ti on več pomeni in če meniš, da se boš lahko navadla na njegovo velikost na dolgi rok...več let.. do konca življenja...

o fak kakšni komentarji... sej se človek vpraša o vaši mentaliteti, zdravju, vrednotah in še čem... ampak potem se hitro spomnim, da sem na cosmo forumu in kaj dosti širine v razmišljanju na tem forumu niti ni za pričakovat. Verjetno pa obstajajo tudi svetle izjeme.
Skratka imejte v mislih, da bodo vaši otroci lahko podedovali ravno tisti gen, ki vam ga je zapustil pra-pra-pra-dedek ali pa ga je zapustil vašemu darovalcu sperme in da bo lahko ravno vaš otrok pokasiral na ta račun, ali pa na račun kakšne druge telesne "pomankljivosti".
Skratka imejte v mislih, da bodo vaši otroci lahko podedovali ravno tisti gen, ki vam ga je zapustil pra-pra-pra-dedek ali pa ga je zapustil vašemu darovalcu sperme in da bo lahko ravno vaš otrok pokasiral na ta račun, ali pa na račun kakšne druge telesne "pomankljivosti".