Pogovarjala sem se že z s tremi takimi ženskami, ki so to počele in dobila odgovre v smislu:
1. Moj je bil jezen, ko sem mu povedala, ampak se je kmalu omehčal
2. mojemu je to noro všeč in tega niti približno ne dojema kot varanje
3. moj ne ve za to, ampak v tem ne vidim nič slabega, ker je samo zajebancija in bi on to razumel
okej, v 2. primeru razumem, 100 ljudi sto čudi, nekoga to rajca in je to dogovor med partnerjema ...
samo v ostalih dveh primerih, ki sem jih navedla? Vaše mnenje? Punce, ste to kdaj počele, ko ste bili v zvezi? Kaj pa stališče moških?

Ko sem te iste punce vprašala, če bi jim bilo okej, da bi se njihovi tipi lizali s tipi na raznih feštah, so bile pa vse 3 zgrožene, da to samo ženske počnemo, za tipe se ne spodobi. Dvoličnost much?
Pa ne zdej te teme razumet kot da koga obsojam, samo me res zanima več mnenj, ker še sama ne vem kaj bi si mislila, vem samo, da sama tega v zvezi NIKOLI ne bi počela, ker tega niti malo ne dojemam kot zajebancije.
Sama sem z žensko bluzila samo enkrat, ampak seveda takrat nisem bila v zvezi, tako da to ne šteje.

Saj vem, da večina žensk v zvezah tega ne prakticira, v statusu samskosti se itak vsi malo razživimo po navadi, tako da dajmo se v tej temi bolj omejiti na vprašanje - je to za vas opravičljivo?