Tale He Shou Wu sem tudi jaz gledala pred časom v raznih bio trgovinah, naj bi bil na splošno koristen za lase, kožo itd... ampak se potem nisem odločila za nakup, ker ima baje lahko kar nekaj stranskih učinkov (http://www.webmd.com/vitamins-supplemen ... name=fo-ti )... no, je res, da so skoraj pri vsaki stvari možni stranski učinki (in da verjetno obstaja neka regulacija pri prodaji teh praškov in zvarkov), ampak ker me že itak hormoni zafrkavajo, raje ne tvegam
se nisem spustil v raziskovanje, ampak na prvi pogled se mi zdi da je to navadno nategovanje, tako kot vse tablete in bližnjice za hujšanje/rast mišic itd.. idealno za današnjo populacijo ki je pri vseh stvareh neučakana in raje sanjari in naivno verjame kot da sprejema realnost (kaj šele da bi se kdo moral potrudit za nek rezultat, to je sploh no-go) mogoče bojo enkrat iznašli pravo legit stvar proti izpadanju las.
Jah, odvisno od vzroka izpadanja... Meni recimo je nenormalno pomagalo kokosovo olje. Po prvem nanosu sem po cesanju imela 90% manj las na krtaci. Prej sem sla z roko skoz lase in mi je vsakic ostal sop las v roki Kaj je bil vzrok temu, pa ne vem tocno.
hmmm jz pa pa lahko takoj naštejem tri ultra hude tipe, ki so plešasti, ampak so se pač zabrili, tako da niti ne razmišljaš o tem da v bistvu plešasti.
Se mi zdi da imajo 'pleškoti' ful lep obraz. V glavnem z veseljem bi se s katerim od njih bolj zbližala, pa imam zelo rada moške z lasmi.
S čim se borite proti plešavosti? Uporabljate kake šampone al se obrijete na nulo?
Zanima me, če je že kdo preizkusil s presaditvijo las pri slovenskem ponudniku, kakšne so izkušnje skozi čas? Ali lasje tam dejansko rastejo, ali jih je potrebno dolgoročno hranit s kakšnim hranljivim šamponom ali podobno da ne usahnejo? Razmišljam o tem že dlje časa. Hvala.
Meni je pomagal serum, v šamponih ne vidim nekega smisla, ker niso dovolj dolgo na lasišču, da bi lahko kaj naredili. Mogoče se motim. Prej sem tudi jaz razmišljal o presaditvi, veliko sem prebral na forumu slo-tech in na hrvaških forumih, kjer več pišejo o tem. Pri nas je še vedno bav-bav.
Zaenkrat sem še na Lux-Factorju in opažam dobre rezultate. Lasje so gostejši in izpadanje se je umirilo, tako da zaenkrat ne razmišljam o presaditvi več.- Upam, da tako ostane.
Ali pa pač sprejmete, da je to dedna stvar, se pobrijete in furate nov stil. Veliko bolj privlačno kot pa zafrustriran moški, ki razmišlja o presaditvi, IMHO.
Ma ne vem, eni imajo tako obliko glave/obraza in poteze, da se mi zdi, da jim nikakor ne bi pasalo. Mojega si sploh ne predstavljam pobritega, bi crknila od smeha.
Marsikaj je dednega in tega ne sprejmemo kar tako. Tudi kosmatim ženskam bi lahko rekli, da je to dedno in da naj se ne trudijo z depilacijo, ampak rajši sprejmejo dejstvo.
Strinjam se sicer, da plešavost ni vredna frustracije in celo depresije pri nekaterih moških. To je res, ampak če najdeš nekaj kar deluje in opaziš rezultate, se, mi ne zdi nič narobe da pri tem vztrajaš. Tako pod črto jaz dam rajši € za npr. luxfactor kot klince za neprestano britje, seveda ob misli da mi pobrita glava sploh ne pristaja. Na koncu je itak pomembno samo to da ti nek izdelek ali odločitev ustreza in da si zadovoljen.
A lahko tudi ženske uporabljajo izdelke proti plešavosti,... ki so drugače za moške. Tako proti izpadanju las, meni se vedno pozna, ko se letni časi menjajo... puščam za sabo cele šope las. Pa me zanima če lahko kar mojem ukradem malo spreja. Poguglala sem "plešavost ženska sprej" in mi vrže samo luxfactor, a ma kdo izkušnjo s tem?