Čestitam claire! Veliko zdravja tebi in otroku.
-* se mi je obnovila poškodba rame
-* sta se dva prijatelja pobotala, bedaka trmasta.
-* moram jutri v LJ, direkt med prižigom lučk
-* sem včasih totalno prestrašen nad svojo odločitvijo, imam strahove da bom finančno bankrotiral, da mi ne bo uspelo, da bom zbolel, da bom umrl in da ne bom dober v ustvarjanju.
-* ampak, to je normalno...če se nečesa bojiš, je to dobro. Če greš na svojo pot, neznano pot bodo ovire in strahovi. Ampak, to želim, vem da bo težko, ampak bo vredno, in ne glede na to kakšne ovire bodo, bom zmogel.
-* ima foter danes rojstni dan, je moj foter legenda, čista alfa starega kova. Vse kar sem, in vse kar bom, dolgujem temu trmastemu, prijaznemu, pametnemu, zabavnemu možu.
-* če bom kdaj pol deca kot je moj oče, bom srečen.
-* me oče spodbuja na moji želji, ker živim njegove sanje. Če jaz ne bi vdrl na svet, bi bil on lahko vrhunski alpinist.
-* sem neizmerno hvaležen za svojo družino, vzgojo, in vse kar mi je bilo dano. Ne mine dan, ko se ne bi zahvaljeval za vse darove.
-* edino kar bom nadgradil od očeta, je to da bom otroke vsak dan objemal, drugo je pa vse idealno

.
-* bom zaradi nujnega priklopa hiše na kanalizacijo, in priklopa hiše na el. omrežje, februarja lahko razglasil osebni bankrot

. Ampak, ok...bom že, sem zdrav, spet treniram na polno, in osebno življenje je super

.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.