Hipergamija

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Ewyx
Komunikatorka
Komunikatorka

Re: Hipergamija

Neprebrana objava Napisal/-a Ewyx »

Nisem toliko atraktiven tip, da bi jo lahko odnesel z "a greva ven?" ali pa "hočeš sexat" - kar sicer prakticirajo moji prijatelji, ki so tipa maneken - ampak dajem ženski občutek, da nimam predsodkov. Tako iz "jaz pa nisem taka" prideva na fafanje kurca za vogalom, ko pa 1x prideva v taksi, je pa stvar jasna.

Iz vsega tvojega pisanja veje grozna insecurity. Potihem zavidaš tipom, ki so bolj hudi od tebe, naglas jih pa blatiš; butthurt si, ker so ženske kao plehke in jih označiš za prasice, če/ker padajo samo na bolj hude tipe od tebe.

In to je tudi tvoj problem- ženske (vsaj js, no) padamo na karizmatične tipe. Največji turnoff je, če tip ne ve, kaj bi sam s sabo. Če ves čas oddajaš vibe, da še sam sebi nisi všeč, zakaj bi bil potem meni?
See I'm so far off the map the sun is shining... :fluffy:
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

^^ :gut:
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Royštilj
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Royštilj »

Led Zeppelin napisal/-a:Naj uganem, si en izmed tistih ki neprestano uporabljajo besedo Friendzone :D.

Nikoli nisem razumel kako lahko nekdo, ki si reče: aha, sem prijazen do nje, ji pomagam...torej bi moral nekaj dobiti v zameno. Kako se lahko potem okličeš za prijaznega človeka, če ima tvoja prijaznost kao ceno.

Obenem, človek, 21. stoletje je, ženske imajo enako vlogo v družbi, delajo, so izobražene in so si po stoletjih spolnega zatiranja končno izborile enako moč v spolnosti.
In če ženska spozna njej hudega tipa, s katerim se hoče požgati še isti večer...ne vem v čem je problem. Če si to ti, še boljše :D.

In izpostavil si dejansko najslabši primer, internet dating. Kraj, kjer itak vse bazira na vizualnosti (primer: Tinder). Nikoli nisem naletel na post, kjer bi en izmed teh "raziskovalcev", pisal o temu da je šel dejansko na teren in preizkušal svojo teorijo.
Seveda bo pa res lep moški dobil 10x več sporočil od žensk kot nek A.J....ker realno, so res lepi moški bolj redki kot lepe ženske.
In ker je lepih žensk toliko več kot moških, ima lahko nek vizualno povprečen tip, ki je pač kul...res lepotico, kar je spet plus za nas :D.

Dejstvo je, da če greš ven v realni svet, in se pogovarjaš z ženskami, si zabaven, v easy, in flirtaš...boš doživel uspeh, če te pač katera zavrne, ali ne pokaže interesa, greš pač naprej.
Bedarija je pričakovati totalen uspeh, its a numbers game...več kot greš ven, več oseb kot srečaš, več uspeha imaš.

In spet, veš kako je vizualno manj privlačnim ženskam težje kot manj privlačnim moškim. Moški gre na fitness, se nabilda, kupi starega BMWja, pa bo lahko tisti slovenski arhetip, kjer en tip hodi z 10 let mlajšo srednješolko :D.
Ali pa pač postane uspešen, je extremno zabaven...mi se lahko vlečemo na milijon načinov ven. Ženske se težje, tako da...vsak spol ima hendikepe.

Da razbijem spet ta mit alfa samca...to da je nekdo lep in uspešen, še ne pomeni da je alfa :D.
Alfa moški je vodja, in da nekaj nazaj v svet. In spet tisti miti, če je nekdo prijazen do žensk, pokaže interes, da so to neke slabšalne Beta fore...ne :D.
Lahko si prijazen, vljuden, gentlemanski do žensk...ampak iskreno, če pa nazaj dobiš nespoštovanje, ali nekaj kar ti ne sprejemaš...greš pač stran :D.

Ena izmed stvari, ki jih ženske prezirajo je butthurt obnašanje, če moški po temu ko ne dobi nečesa kar pričakuje, ali hoče...da se obnaša užaljeno, ali celo agresivno. To je konec, to si se spravil v položaj 7 letnika ki se meče po postelji.

Največ kar lahko kot moški delaš, je to da delaš svoje stvari, greš kamor hočeš iti, in delaš na temu kar te v tvojih očeh dela izpopolnjenega človeka.
Moraš biti avtentičen, in potem privlačiš ljudi ki si jim zanimiv.

Slika

kolega, vi ste pa že toliko časa med ženskami, da že razmišljate kot one.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Jebiga.

At least I got sucked and fucked because of that :D.

Jajca imaš prepolna, in če ne gre z ženskami, lahko pokličeš Butthurt brigado in zamenjaš ekipo, če ne gre, ne gre.

Slika
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ash. »

Led Zeppelin napisal/-a:
In spet, veš kako je vizualno manj privlačnim ženskam težje kot manj privlačnim moškim. Moški gre na fitness, se nabilda, kupi starega BMWja, pa bo lahko tisti slovenski arhetip, kjer en tip hodi z 10 let mlajšo srednješolko :D.
Ali pa pač postane uspešen, je extremno zabaven...mi se lahko vlečemo na milijon načinov ven. Ženske se težje, tako da...vsak spol ima hendikepe.

hahahaha. A si ti resen? :lach:

Nima vsak tip take konstrukcije telesa, da bo šel 3x v fitnes, naredil par urni workout in hop - postavni mišičnjak je tu. ;D Dream on. Ogromno je odvisno od kosntrukcije telesa in nekaterim huda postava ni namenjena. :wink:

Jaz lahko tudi zdaj začnem nabijat v prid ženskam, kako se lahko grda račka spremeni v laboda. Npr.: Ženska brez jošk? Noben problem, si jih gremo naredit k plastičnemu kirurgu. Grd obraz? Nič zato, imamo na tone mejkapa. Par deset kg preveč? Mala malica pri vseh osebnih trenerjih, zdravi prehrani itd.

BULLSHIT. Ne gre tako - ne pri ženskah, ne pri moških. Kaj vse obstaja v idealnem svetu, z neomejeno količino denarja, je druga stvar. V realnosti vemo, da to ne funkcionira. Če imaš grd obraz, ogromno mozoljev, si izredno suh/debel, si pač na slabšem. Ne glede na spol. Trudiš se že lahko marsikaj spremeniti, ampak v realnem svetu se ne boš spremenil iz neprivlačnega človeka v lepotca/lepotico.

Jaz bi kvečjemu rekla, da ima nepostavna ženska veliko več cenovno ugodnih možnosti, da izboljša svoj videz in si naredi precej dobro ''masko'' s primernim jekapom in stilom oblačenja.
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
Ewyx
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ewyx »

^^ Meni se pa zdi, da je neprivlačnemu/nesamozavestnemu moškemu, ki želi narediti neko spremembo na sebi, vseeno lažje kot neprivlačni ženski. Če izvzamemo estetsko kirurgijo seveda, ki je na nek način tabooizirana, ni ravno poceni in tudi ne brez zapletov.

Though: If life gives you lemons, a simple surgery can give you melons :lach:
See I'm so far off the map the sun is shining... :fluffy:
*Lani*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lani* »

In potem taki moški pravijo, da majo ženske neracionalne čustvene izlive. :lach: :tot:
Odgovori