- mi je čufti mal hecna.. "zapustiš fizično obliko".. nekateri ljudje ne verjamejo nujno v "esenco", "duha", "dušo", "bit",... in nam je fizična oblika vse, kar imamo... pa četudi "duša" morda je.. poznamo samo življenje skozi fizično obliko telesa.. to verovanje predpostavlja še cel izmišljen sistem kako se duša brez telesa izraža in deluje.. nebesa in pekel? Lebdenje po vesolju? Porivanje kozarcev z mize like spoiled cats? eh.. Ne vem no. Mene je strah smrti, priznam. Obenem pa vem, da mi ne bo preveč mar, ko me več ne bo.

-98% ljudi počne kar hoče počet.. kaj ko bi se folk nehal ukvarjat z drugimi, če se to njih ne dotika.. sledeče ne leti nate čufti; mi gre mega na živce ta ideologija, da ljudje ne "živimo", ker moramo počet določene zadeve z določenim namenom in željo in nevemkojimsranjemše, zato da drugi dojemajo, da mi "živimo" in ne zgolj "dihamo" oziroma "obstajamo". Give me a break.. Vredu je, dve fotki na instagramu, ena s kavico in druga od fabulous sončnega zahoda + en "življenjski" status na fbju kako si danes imel/a srčen pogovor z random starčkom o tem kakšne so današnje mlajše generacije dokazuje, da ti "res živiš" in ne zgolj "obstajaš", eh? Whatever.
- mi ma pa čufti še vseen enga najboljših nickov ever.
- pogrešam čufte, odkar ne jem mesa
- nazadnje ko sm sm pisala, sem bila v zvezi in z mega načrti glede prihodnosti.. not anymore. 10 let življenja.. je pač mimo. Na vsake tok časa me kr strese.
- mi gredo osladni parčki, ki so skupaj en mesec, na fbju, na živce. Ampak hey..let them be.. i just hide their annoying posts.

- je en knjižničar v naši knjižnici adorable.. ampak se je postrigel.. what, why.. še vseen je simpatičen.. pa tak shy je.. ugotavljam, da so mi všeč moški, ki so sramežljivi in tihi, ampak majo glasen um.. then again, zna bit pa dolgočasno, če se te lastnosti prenesejo na vsa področja if you know what i mean..
- bo kar bo. grem pač s tokom in pazim, da me ne zakači kaka ovira.
It was forever..but it didnt last long..