- Jp, vegan-free tema, prosim. So drugi podforumi za te debate

- Da sovrazim to vreme. Z goreco strastjo. Vsi se tako dobri cevlji mi premocijo ze zjutraj pred sihtom, vozniki avtomobilov kot, da so sami na svetu (majkemi, zacela bom jajca nosit s sabo v zepu, in jih zalucala v avto vsakega kretena, ki si upa taksne tsunamije ob plocnikih delat, sunce jim vidim

), trole so zatohle in prenatrpane, vsi nekaj zaspani, nejevoljni.. Plus filing mam, da se mi ze plesen nabira povsod.

- Da sem se posledicno cisto zaprla vase zadnji teden, kar mi ni v navadi. S sihta direkt domov pod deko, ne pase mi nikakrsno druzenje/henganje/kofetkanje z nikomer atm. Kaj sele spoznavanje novih prislekov na zurkah, dios mio.
- Upam, da je vse to samo nek pms..

eden novembra in kar trije sanjski januarja - najbols, da si pocasi najdem flet na Dunaju

- No sej, niti ne bi bila tako svoh ideja. Ampak one day at a time.
- Vsaj siht je kul in misel na placo me pomirja.
- Da sem danes nehote naredila celo predstavo v trgovini, ko sem sla po spezo.. Placam, grem ven - zacne piskat. Ajme. Vsi pogledi se nalimajo name, itak. Se obrnem, pogledam prodajalko, ona ''hmm, hmm.. dajva pogledat. Najbrz so cigumiji, vcasih je koda odspodaj''. Dam ven cigume, proba, ne piska. Dam vse stvari iz torbice (samo zelenjava po vreckah, ni imelo biti kaj), nic. Gre ona z mojo torbico ven, nic. Vedno vec folka se nam pridruzuje (keri firbci, jao?

) in zacnemo skupinsko gruntat, kaj bi lahko piskalo. ''Uf, podplate preglejte! Vcasih kdo stopi na kodo.''... Nic. Si slecem jakno, jo dam skozi, nic. Grem slecena skozi vrata. Piska. Se vec folka firbca, scena vedno bolj podobna pregledu na letaliscu.. Nikomur nic jasno

Prodajalka skoci zadaj po tisti 'palicni' detektor, me celo pretipa z njim, nula.. Se obrnem, pa
koncno zacne piskati.. No, na listku novih zab, ki ga se nisem odrezala ven, je bila nasita mini koda

Smo se nasmejali situaciji in to je bilo to. Pa je slo pol ure za cigumije in kilo paradajza, ohja.