* moj vikend je bil super, poln pozitivne energije, smeha. spoznala ogromno ljudi. res super. pa lj je dobila spet plus pike... vedno bolj mi je všeč. ta vikend pa grem v maribor po doolgem času, kjer bom po dooolgem času videla spet dobro prijateljico.
* čakam, da se prijave odprejo, denar je pripravljen. im ready. slovenija je premala, in me duši. ne morem ostati tukaj.
* sem uradno absolventka podiplomskega študija. ne vem, če bi se jokala al smejala. grozno mi je žal, da je konec tega čudovitega obdobja mojega življenja. še tiste slabe stvari bom pogrešala. da ne omenjam sošolk pa kavic med predavanji, pa cimrov. me kr stisne pr srcu. uh
* imam na delovnem mestu zanimivo situacijo - imam sodelavko, ki mi je super in s katero se res dobro razumeva. sva se še pogovarjali za druženje izven dela... včasih je pa tako hladna do mene, da me komaj pozdravi, do vseh ostalih se pa normalno obnaša. posledično mi je res neprijetno, ker sploh ne vem kak naj se obnašam, pa kopljem po sebi kaj sem naredila narobe... ampak dobr je. po vsej verjetnosti me ne bodo več potrebovali, pa se mi ne bo treba ukvarjat s tem. ampak je pa res bedno

* sem že šla na dva razgovora, držte pesti!
* dobila projekt preko prostovoljnega društva, super!
* sem si včeraj privoščila novo frizuro in manikuro

tko d ja. i have pink hair

* jutri naj bi bila odprta kuhna pa je odpovedana zaradi dežaaa. whyyy

* sem včasih tako zelo smotana, razločno vidim razloge zakaj določene stvari ne smem nardit, čist mi je jasno. in grem to vseeno nardit, pa se pol tolčem po glavi. ZAKAAJ? ZAAAKAAAJ? itak mi je hudo, ker je šlo vse v k*, pol pa sem še na sebe jezna. sama sebi sem največji sovražnik. svašta, res svašta.
* je ta deževen dan super za lenarit, pa morn it delat. great, just great.
*
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”