* prišla iz lepega, hrupnega, romantičnega, čudovitega Rima v glupo Celje. Še en dokaz, da morn spi*

* kaj naj rečem. OBOŽUJEM RIM! res... prečudovito mesto, sam utrip mesta pa ljudje mi tok ustrezajo. čiliranje na španskih stopnicah, ali pa pred fontano pri pantheonu in poslušanje uličnih glasbenikov... ah. res res res sem se zaljubila v to mesto in upam, da se čim prej vrnem. in def mesto v katerega bi se z največjim veseljem preselila. Ene ljudi moti gužva v velikih mestih, mene pa ravno to napolnjuje z energijo - ta anonimnost, neobremenjenost ljudi z drugimi... ja. to je to.
* videla sem papeža

na trgu sv. petra je bila neka ceremonija in je z avtom šel med množico. sem se strateško postavila pred ograjo - tko maks. 2 metra je bil oddaljen

sicer nisem verna, ampak je bla res kul izkušnja. kr stresl me je

pa ta papež mi je res všeč.... predvsem njegov odnos do "NEKRŠČANSKIH" tem.
* in ka zdej? spet nazaj v rutino? srsly? dear god... rabim mal več vznemirjenja. kuča poso poso kuča - ni to za mene

* se mi pa pač znova potrjuje dejstvo, da je težko z nekom potovati. težko je najti nekoga k ti bo res popolnoma ustrezu. js pa sn postala res zelo zelo netolerantna in kr zbljuvam ven vse kar me moti. ne morn bit tih. sam ko ahhh - ko mi bo nekdo cel dan bluzu kk ga noge bolijo pa o bolečih žuljih, res ne bom mogla bit tih. come on, v rimu si, lepo je, super vreme, sonček. ne. gremo skos jamrat. sicer pa... a ni normalno, da ko potuješ, da te pač noge bolijo? je. pa pač ne bluziš o tem skos. skos. skos. sem pač mal pop*.
* da tut btw mene noge ubijajo, prov utripajo

žulji taki...ampak jbg

kr nej
* sem res popolnoma šokirana kok se eni obremenjujejo z mnenjem drugih ljudi. pa ajde, ne rečem, da te prizadane mnenje bližnjih ljudi, ne pa random folka....svašta. kok ene energije gre za to bedarijo.
* sem že sčekirala pogoje za vpis v tist super program - mislim, da bi se finančno izšlo.
* razmišljam o opravljanju izpita za avto, in mislim, da bom kr lepo cpp začela delat septembra. do konca leta bi bilo fino met izpita. pa poln kufr mam ljudi k so čist šokirani k jim povem, da ja, js pa res nimam izpita. mami pa atek mi ga niso plačal, js sn pa pač raj dala denar za potovanja... pa živim v mestu, pa mam res vse na dosegu roke. kolo pa gremo naši.
* ko smo pri kolesih - jutri grem po "novo" kolo. pa še roza bo. im so happy

pa končno bom mela košaro na kolesu. tak da ne bo več rama trpela ko bom tovorla knjige. w00h00.
* poleg ene kolegice, sem jaz edina, k še nima fanta. vsi poparčkani. is something wrong with me? kr js pa skos sam razmišlam o tem, ka bi še šla, pa iščem opcije, da se za dlje časa preselim v tujino.
* komi čakam soboto - tekma slo:hrv!!
* se veselim jeseni, oh kako se je veselim!
* vpisana sem v absolventa. wtf. KAAAM JE ŠEL ČAS???

se mi zdi, da sem bla še včeraj prvi letnik. uh...

* že razmišljam kam bi šla

finska mi gre skos po glavi.. hmmm

“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”