Tudi jaz imam eno vprašanje, in sicer pri eni osebi, ki jo imam med prijatelji, zadnje čase opažam, da je ni več nič na chatu - res nikoli, pa vsake toliko čekiram fb za sekundo, če imam kak notification idr., pač iz navade, drugače sama bolj malo objavljam. Skratka, včasih sem to osebo vsaj 1x na dan zasledila na fb, zadnje čase pa več nič, je pa zanimivo, da pa v messenger aplikaciji ko kliknem nanjo v starih sporočilih, prikaže, da je bila aktivna par minut nazaj. Vedno naletim ravno tako, da jo kao zgrešim, kar praktično ni mogoče, saj sva bili včasih obe gor kot pravim vsaj 1x na dan (načeloma celo več) ob istem času! Ali to pomeni, da ima chat narejen na off ali pa ima samo mene na off? Saj jaz ko sem na računalniku doma in mam rada mir imam chat konstantno na off, da nisem vidna nikomur, da sem prisotna, a tako imam nastavljeno za vse, ne samo za posamezne fb prijatelje.
Ve kdo kakšne nastavitve ima ta oseba nastavljene, da mi je ne prikaže ko je prisotna, za nazaj pa prikaže da je bila aktivna?