- da se je nabralo veliko tega in so se mi solze ulile
- da sm na srečo prebolela prejšnjega, šele ko sm začela spoznavat druge tipe, res je kot pravijo Srbi "klin se s klin izbije"

- da imam nek (vsaj zame) nedokončan in čuden odnos s starši, ker pričakujejo to in ono, da bom imela otroka, bla, bla... zaenkrat se tolažita s ljubljenčki in jih razvajata
- da vem da me imata rada in da sta me vzgajala najboljše kot sta vedla, ampak sama bi svoje otroke čisto drugače, če jih bom sploh kdaj mela
- da mi je mimo napihnjenost tipov v stilu "kako sem dobar z ženskami"
- da mi je zanimivo brati tuja priznanja
- da sm odkrila da ima rdeča pesa v smoothijih res čudovito barvo
- da bi se rada ponoči kopala, naga, lahko sama, lahko pa tudi z njim
- da je vedno nekaj in si ne vzamem čas da bi odpeketala na Obalo, ker se faking pričakuje od mene to in ono, kar me samo daje še pod večji pritisk, ki se ga do danes sploh nism zavedala
- da mi samo naj še kdo reče zakaj pri "teh letih" nimam otroka, naj se folk briga zase, jz že vem zakaj ga nimam in na srečo ga nimam z nobenim od bivših, morm svećko prižgat in bit hvaležna za to!
- da čutim da me čaka nekaj lepega
- da bi rada namakala nogice v morju/reki in razmišljala o sebi, smislu življenja... to bom tudi storila
- da se mi zdi da za tiste, ki jim nikol ni nič dobro, da si enostavno ne zaslužijo mesta v mojem življenju
- da vem da bo zahtevno, ampak bo vredno
- da so tudi mene včasih mikala potovanja, tavanja po neznanem, ampak sm to prerasla
- da ko končno srečaš super sogovornika, si kar malo v šoku, saj veš da te razume, da ni obsojanj, pričakovanj, želja... da šteje samo sedanji trenutek
- da sm za nekatere čudna, vendar to jemljem kot kompliment, saj se ne obnašam "kot večina" - čredni nagon (ne pijem, se ne drogiram, ne kadim trave, ne kadim, brigam se izključno zase in ko nimam nič pozitivnega za povedat o nekom sem enostavno tiho, small talk da ravno nekaj rečeš mi je brezveze...)
- in ne, to tega nisem prišla kr tako, z lahkoto, ni mi blo položeno v zibelko
- da sm srečna da sem tukaj kjer sem in da imam okoli sebe ljudi, ki me cenijo, spooštujejo, vzpodbujajo, čeprav so morda na drugačni poti