^^ slovenca najdeš, ko komentira na zadovoljna.si v rubriki Brane pomagaj!

.
Ne varat punce!!!
* so bili rimski grobovi kul, in sem tipal njihove kovance. Res res kul!
-* sem totalno zjeban zaradi svojih nočnih dogodivščin
-* včeraj sem šel na pico z nekim fantom, ki se zanima za neko moje potovanje, in sem mu dajal nasvete in napotke
-* debata je prešla iz potovanj na ženske, in potem na njegovo samzavest. In ima fant probleme, in sva se malo pogovarjala in sem mu dal del svojega znanja iz zadnjih dveh let
-* in fant mi je bil zelo hvaležen, plačal pico, in ker sem mu povedal kaj načrtujem v prihodnosti, mi je rekel:" lej imam prijatelja, moraš ga spoznati"
-* in se odpeljeva v nek pajzl v Trbovlje, kjer mi predstavi tega prijatelja
-* ta moški je underground novinar in piše za razne portale in tuje medije, in je tri mesece raziskoval prostitucijo v Sloveniji
-* govorila sva o vsemu, o drogah, cenah o vsemu po dolgemu in po čez, tip ima ogromno znanja, in sedaj preiskuje pedofilijo na dark webu. Tip totalni odklop.
-* in mu je ta kolega povedal zame, in je rekel če kdajkoli rabim kake nasvete glede pisanja, in kako povedati neko zgodbo, brez patetike in z informativnim podtonom, je on my guy...in tudi povabil me je če hočem na teren z njemu, samo glede na to kaj raziskuje, me nekako ne zanima zoofilija na slovenskih farmah. WTF btw.
-* si bom pustil daljše lase, ker imam res goste in lepe...in sedaj vem kaj mi sede, in če imam daljšo brado, potem to zgleda sorazmerno
-* sem popoldne pomagal iskati skobčevko od nekega starega gospoda iz sosednjega bloka, nek moški v krizi srednjih let je navijal motor pred blokom, in se je ustrašila in zbežala. Je nisva našla, samo se mi je smilil in sem pač šel.
-* razmišljam da bi šel prostovoljno pomagati v Onkološki inštitut, sem zdrav, in rad bi bil koristen. Razen rednega darovanja tromobcitev in nekajkratne pomoči v zavetišču za živali in pri kolegu z brezdomci, sem bolj švoh. Se moram bolj angažirati, glede na to da sem zdrav, samski in bi bil rad bolj družbeno koristen. Treba migniti.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.