-* preveslal Kolpo, zjeban kot avtocestna prostitutka
-* je 2 noči spati sam v gozdu zanimiva izkušnja, ki je obenem tudi grozna izkušnja...sem lahko sam, samo biti popolnoma sam, brez človeka okoli sebe in na isti dan si srečal medveda.... Slab spanec.
-* je gozd do dveh zjutraj bolj glasen kot vsaka diskoteka. Jebemti ptiče
-* sem se enkrat res prevrnil na brzicah, grdo udaril v skalo z nogo, čoln in sode mi je razmetalo po reki, ampak hvala bogu sem se hitro zbral, in ujel vse stvari.
-* sem nekje v gozdu srečal medveda. Veslam po reki, čisto sam in vse je tiho, ko zagledam psa ki skoči v vodo. Nasproti je bila plaža z nekim moškim, in sem pač sklepal da je pes...priveslam bližje, in čedalje bolje se mi zdi da to ni pes. Iz vode pride medved, se otrese, spogledava se in on začne bežati v klanec. Naj povem, da še nikoli nisem videl nečesa tako hitrega...in klanec je bil popolna strmina. Medved je stekel po hribu, zadel skale ki so se odvalile po pobočju, ki so me skoraj zadele ko sem bil v kajaku. Ampak ja, srečal sem medveda, kul

.
-* sem se dobil z uvoznikom za Canon, in če grem na potovanje, dobim sponzorsko kamero in leče. Fuckin Yes!
-* sem se res ujel z lastnikom kampa, jaz sem mu obljubil da mu pošiljam CS, on mi je dal pa kamp, sup, zajtrk, pijačo vse zastonj. Poštena menjava, in točno tega sem moram naučiti...če grem okoli sveta, moram najti način da bom menjal sebe in svoje znanje za druge stvari.
-* sem posnel ogromno Go Pro materiala, in se bom spravil montirati kratek video.
-* sem srečal eno domačinko na veselici, in mi pošlje sms naslednji dan in piše: Gres na pice? In jaz seveda lačen potrdim, se usedem na kolo in odpeljem v bližnjo picerijo, in čakam tam. Čakam 10 minut, in pokličem kje kuraca je, reče da v gostilni. Mislila je, če greva na piče, ker je dialekt tam pol hrvaški. Jaz sem se tako režal, jebemti telefone, in jebemti dialekte.

.
-* sem pa srečal neverjetno žensko, lepa, lep obraz, postavna, izobražena, športnica, vedno se smeji, uspešna, res zabavna in pametna. Ampak stara 34

, ampak po pravici bolj čedna od 99% dvajsetletnic. Zveza razpadla po 15 letih, in sedaj je težko najti dobrega moškega. Sva res kliknila, je neverjetno ženstvena gajstna gorenjka. Govorila sva ure in ure, in zame kot moškega ki dela na svojih ciljih in ve da je na pravi poti, je pomembno da srečam takšne ženske.
Škoda, da je takšna razlika, ker bi jo povabil ven v trenutku. Sem pa vsaj dobil kolegico, s katero imam lahko dobre debate in me lahko kaj nauči.
-* sem izgubil 8kg v enemu mesecu. Decembra bom spet tank.
-* a ko je skupina žensk v vodi, morate nujno biti v krogu, do pasu v vodu in zraven mahati z rokami? A je to kakšen ritual ali kaj

?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.