ali pogoltnete?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica

Re: ali pogoltnete?

Neprebrana objava Napisal/-a Ash. »

Kako ne zadržuješ? A boš rekla, da kar na postelji pljuneš, ko konča? Do kopalnice je treba nekako zadržati ane, valda ne boš kar zravn njega pljunila. :lol: ali pač? ker le v tem primeru lahko govorimo o refkleksnem pljuvanju. :wink:

In ja, eni moški se pač prehranjujejo bolj po ustaljenem vzorcu, ne jejo velikih količin sadja, ne kadijo. Ne vem, po kakšnem ključu, bi se takšnemu moškemu lahko bistveno spreminjal okus sperme, toliko da bi ženska zaznala. :lol:
Ti očitno misliš, da bo pojedel par koščkov ananasa pa bo sperma že imela super fajn okus? Bo treba malo več naredit za to. :wink: Prav tako ne bo ratala kar nagravžna, če bo spil eno pivo.

Ah jej, najlažje je napisati, da je medicinsko dokazano, pa se potem bahati, kako si odkril toplo vodo in nekoga zabil nazaj. :D
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
Mayie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mayie »

..
Zadnjič spremenil Mayie, dne 06. Avg. 2015 16:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Cryselle »

Jaz še nisem okusila sperme, ki bi mi bila sprejemljivega okusa. Vse so mi bile slabega. Pa sem imela že kadilca/nekadilca/športnika, ki je jedel full zdravo/takšnega, ki ni pil nič akohola itd. :mrgreen:

Pogoltnem ja, ampak tako, da ne čutim okusa in mi ni noben problem.

Da bi pljunila je pa že meni turn off, kaj šele njemu. :lach: ampak, če je dogovor med partnerjema pa da ga ne moti, potem je tako ok.
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
MarijaNana
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a MarijaNana »

Jah ne vem. Moj je vegan, ne pije alkohola, redno se ukvarja s športom, pa se okus sperme vseeno spreminja - npr. če zboli. Ali pa če je pod stresom. Ali pa če spije kako kavo več. Ampak tvoj ni nikoli bolan in je veliko sadja. :mrgreen:

Oh, aja, točno. Seksa se v postelji, tako da potem moraš nujno na rjuhe pljunit. Bom vedela za drugič. ;)
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ash. »

Đizs, koliko ozkoglednosti na kupu. :lol:
A se ti zavedaš, da je sperma vsakega moškega drugačna? Organizem pri vsakem deluje po svoje in če se pri tvojem pozna, da je pojedel par koščkov ananasa ali pa spil eno kavo preveč, misliš da se bo pri vseh drugih? :lol: Malo zdrave kmečke pameti ti ne bi škodilo.

Ne. Ne sexa se nujno na postelji, je pa to običajna praksa, največkrat prakticirana, ki je vsem logična. Samo tebi ne, ker očitno čutiš neko potrebo po zabijanju z bednimi komentarji. :gruebel:

Drugače pa kdo ti brani, ti kar veselo seksaj v kopalnici, da lahko hitro pljuneš v umivalnik. :wink:
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
okenska.polica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a okenska.polica »

Jaz pa vedno pogoltnem, če mu pride v usta in me to ful rajca. Res je, da pri tistih nekaj one-night-standov tega nisem prakticirala, sicer pa mi ne morem reči, da mi je sperma dobrega ali slabega okusa.

Všeč mi je tudi položaj pri katerem jaz ležim na hrbtu, on kleči nad mojim obrazom in ga oralno zadovoljujem, potem pa mu pride na moj obraz (malo so problematične edino oči) in mi s penisom razmaže spermo po obrazu :oops: To je pač moj fetiš.
celjanar
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a celjanar »

Vrhunsko okenska.polica
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

I support the cause.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

I support the cause.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

^^Kul. Glavno da se uživa, brez nekih predsotkov, pa pač vsak po svoje, kar mu sede..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
okenska.polica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a okenska.polica »

eno vprašanjce mam za fante: ali punco po seksu poljubite (z jezikom ali samo na ustnice), če vam je prej prišlo v njena usta in je ona pogoltnila (al pa še ne :) )?

Moj bivši me nikakor ni hotel poljubiti, če mu je prišlo v usta in si jih nisem sprala. Spomnim se, da se mi je to zdelo grdo, ko se je prvič zgodilo, ampak sem si potem vedno šla sprat usta. Je bil pa najin seks precej dolgočasen, on ni imel ravno domišlije na tem področju.

Pri sedanjem pa se spomnim, da se mu je zdelo čudno, ko sem mu rekla, da si moram prej sprat usta, preden me lahko poljubi. Vsekakor me je zelo prijetno presenetil, ko je rekel, da mi ni treba. Saj če mam ravno vse razmazano po obrazu se grem res takoj umit. Nikoli pa še nisem poizkusila, da bi ga poljubila s spremo še v ustih, mislim da ne bi bil ravno nadušen :D
TinaIvanovic
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a TinaIvanovic »

Enkrat.Prvič in zadnjič :lach:
Baje ma veze kaj prej tip je ...
ampak usen mi je to ubistvu precej ogabno,men osebno tko,da ne nameravam ponovit :lach:
MarijaNana
Debatorica
Debatorica

^^ Če boš malo pobrskala po tej temi boš videla, da ima sperma vedno super okus, da če ga pa slučajno nima (kar se ne more zgodit), potem, če imaš rada fanta, boš pogoltnila, ker drugače ga nimaš, pa bo šel z eno, ki bo, sploh pa nimaš pravice do oralnega seksa, če ne pogoltneš, ker je isto, ko pride ženski med oralnim seksom ali moškemu. Aja, pa seksa se samo na postelji v spalnici, če pa ven pljuneš sebi na joške npr., si pa tako neokusna, da na cosmo forum še pisat ne smeš. :mrgreen: (Neumnost postov v tej temi je neizmerna, se opravičujem.)
Chaski
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Chaski »

:)
Zadnjič spremenil Chaski, dne 02. Apr. 2021 22:34, skupaj popravljeno 1 krat.
MarijaNana
Debatorica
Debatorica

^^ Odvisno od moškega, a ne? :wink: (Ali pa ženske, če gre za lezbični par.) ... Mojemu bivšemu se je gnusila vlažnost nožnice, mojemu zdajšnjemu pa tudi opisani scenarij ne bi bil noben ''problem'', sem prepričana. :)
Odgovori