Murpheyev zakon, ko imaš največ denarja, dobiš še več dolgov. Jaz sem imel srečo ker sem nekoč vozil po drugi strani, in še slušalke sem imel notri, ampak sem ga odnesel z opozorilom.
Sej bo.
hayley napisal/-a:- se sprašujem kje stakne LZ take ljudi na fbju, pri meni so sami zagovorniki pravic živali,najbližje kar je bilo nestrpnosti, da sem ulovila je bil komentar proti mavričnim družinam,pa še to na precej omiljen način
-* dve leti sem bil v vojski, in ljudje tam so dobri, samo so po naravi over the edge.
-* sem danes dobil novo dozo Balkana v fris, si gremo z kolegi iz Srbije ogledati Križanke, in vljudno stopim do varnostnika in vprašam če si gremo lahko ogledati notranjost. Odgovor je bil seveda ne, dokler mi iz hrbta ne pride kolega, in objame varnostnika in začne govoriti: Pa gdje si rođak. In so pač kolegi preko nekega bratranca, ki je bil priča na poroki njegovega bratranca, in to je to. In smo si ogledali Križanke, potem smo šli v srbsko restavracijo, kjer je stregel nek bratranec in je bilo kosilo seveda zastonj. In vmes govorimo o tem če bi šli na grad, in jaz rečem da je treba plačati da greš na stolp, nakar naš pogovor sliši lastnik restavracije, od katerega brat ima varnostno agencijo ki varuje grad, in seveda je bilo potem vse zastonj.
-* Balkan. Tudi če si najbolj socialen Slovenec, si level 1 na Balkanu. Če si Srb ali kaj drugega, je to dovolj..ti si naš, in vsi si pomagamo. Tukaj se vidi da je razlika v mentaliteti popolnoma drugačna. Mi smo bolj dominantni na drugih področjih, ampak v socialnih situacijah in povezavah med družinami, so pa oni na čisto svojemu nivoju.
-* isto se mi je zgodilo v Banja Luki, kolega mi je predstavil res čedno prijateljico,in sva šla nek večer na večerjo. Čeprav sem bil v tujini, sem si rekel da si bom prisvojil prostor, in da ne bom pustil da me nepoznane stvari vržejo iz tira. Pride večerja, in po ene 5ih minutah sem dobil porcijo Balkana v fris, poznala je pomoje vsakega človeka v mestu, in od prve sekunde sem bil jaz gost v njenemu svetu. Mogoče sem imel nerealna pričakovanja, ampak nekako sem se počutil da me po mestu vodi glava mafijske družine.
-* sem danes sedel na Metelkovi na vrhu tiste hiške, ko zagledam neko zanimivo punco, in sem šel do nje. Je bila iz Francije, in je potovala do Izraela, s sabo je pa vlekla avstralski didgeridoo, tako da sem malo poskušal pihati. Zvok je podoben extremno slabemu house

.
-* sem se pošteno narežal čuftikinemu postu, ker sem se spomnil na to koliko ženske komentirate brade. Ali je, "vau, kul brada", "ful so mi všeč bradati tipi". Ali pa, "kdaj se boš obril?", "brade pikajo", "zame bi se obril a ne?".
Da me resnično ne zanimajo mnenja, in ugotavljam da si ženske večkrat kot mi vzamejo pravico da kritizirajo osebne vizualne odločitve. In ne, ne bi se obril za nobeno.
Obril se bo samo za en primer v življenj, sexualno življenje z ženo bi stagniralo, zato bi si obril brado, in ona b bila "vau, počutim se kot da imam novega ljubimca!", in bi me ponucala kot je treba. Plus, ko bi šel v vrtec po otroka, bi bil on čisto prestrašen, ker bi ga pobral nek tujec.
-* mi kolegica trenutno peče palačinke, in ima hudo obliko OCDja, in vedno ko pojem palačinko, začne peči novo, ker ne prenese neparnih števil. In to dela že pol ure

.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.