čuftika napisal/-a:Kaj na tenisu ni nobene luštne?

tenisac: Če si med 25 in 30, zakaj imaš prijatelje med 35 in 45? Ne vem, nekaj mi je tu nenavadno, iskreno bi mi bilo to nekam čudno, če bi spoznala fanta, ki bi imel zgolj družbo do 20 let starejših oseb ... (se pravi: družbe vrstnikov pa sploh ne) ...
In kot je rekla čuftika: Žensko za seks lahko najdeš dosti prej, kot žensko za resno zvezo. Ampak kakor razumem, ti itak iščeš samo seks ... uh, ne vem, vedno več stvari mi je off ...
Če hočeš samo seks, poišči preko spleta, po mojem bo to najlažje, glede na to, kako pasiven deluješ.
Bunk: Kaj je, a še vedno nisi prebolel, da sem te z nekim postom nekje, ki sploh ni bil tebi namenjen, zadela tja, kjer boli?
Sem napisala, da je to malo predsodkarsko, da je pa to samo moj občutek(!) (nisem dajala sodbe, kakšen je tenisac v resnici, kot takrat pri Henriku), samo meni, po mojem občutku, je pač nekoliko nenavadno, da je vsa družba nekega mladega človeka sestavljena iz moških, ki so od njega tudi do 20 let starejši, no ... zakaj nima nobenih prijateljev iz srednje šole, s faksa? (Magari iz osnovne?) Nobenih sosedov? Nekaj mi je neprijetno na tem, samo to. In to je moj občutek, ne pa ''analiza zapisanega'', kakor je bilo v onem drugem primeru.
In analiza iz napisanega: očitno je tenisac precej zadržana, sramežljiva oseba, ki ni spretna pri navezovanju stikov. Mogoče so njegovi prijatelji prijatelji starejšega brata - recimo. Ali pa sodelavci in nima prav neke prijateljske družbe. Kakorkoli že, to deluje kot zavora pri iskanju partnerice in dejstvo je, da je doma ne bo našel, s čemer se tenisac tudi sam strinja.

Evo, tenisac, eno vprašanje: Kaj so tvoji interesi, kaj te zanima, kaj počneš v življenju?