No vglavnem...stara sem 18 let in sem še devica. Že nekaj časa se dobivam z enim fantom, ki mi je zelo všeč in vem da sem jaz tudi njemu. Zadnje čase se kar veliko pogovarjama, da bi sexala. Lahko mu vse povem, kaj si želim, česa ne..v glavnem vse. Zadnjič sva poskusla pri njemu doma ane in sva imela res dolgo in super predigro takda z vlažnostjo ni bil problem. Ampak ko si je dal gor kondom in not vstavil sam glavico(sploh še ni pršu do deviške kožice) je mene ful zabolelo. In sem se ustrašla in sem mu rekla naj neha. Za tem sva še parkrat poskusila ampak me je vsakič grozno zabolelo.  
 Zdaj me je pa ful strah in nevem kaj je z mano narobe...vem da z vlažnostjo ni bil problem..mogoče za to ker je bil kondom kr suh? Pol je sicer predlagal da bi brez ampak itak da nisem hotela. Ali pa zaradi nesproščenosti? Brala sem tudi da imajo nekatere tako debelo deviško kožico, da jo mora ginekolog prerezati s kirurškim posegom!! Kaj pa vi mislite? Please help, ker mam tega fanta res rada in nočem, da bi se naveličal ker je z mano kej narobe in nemorma sexat  
 Hvala za pomoč! :*

bova zdej v sredo ko ma rojstni dan hehe