* je sicer delo super, punce s katerimi delam so zelo prijetne, delo je ok. me pa moti, da recimo nimam urnika, d mi tko sprot povejo kok me bojo rabl. sj ni panike, but still... + da ne vem do kdaj me bojo sploh rabl, ker dobijo nove redno zaposlene. bo treba spet mal pobrskat po servisih

* je pa dobro, ker sva se s kolegico končno malo premaknili kar se tiče dogovarjanja za morje. vsaj za dva dni bi šla, da se malo nadiham svežega morskega zraka, naplavam.
* če že ne bom šla na festival, sem se odločila, da spet užgem eno solo potovanje. ne vem kam. je kul, ker imam zdaj kolege po celi evropi. ampak ne vem, če me kam pretirano vleče. mal sn se že "nažrla" evrope + evropskih prestolnic... zdej me vleče, da grem kam drugam, ampak je spet za to potrebno imeti veliko več denarja na razpolago. AGAIN! first world problems. kakšni predlogi?
* dobr, da obstaja ta tema, da lahko napišem kaj se mi kao dogaja, me matra, pa vidim, kake bedarije me obremenjujejo pa kok presrana sem. dobr je

* 100% grem po srbiji - novi sad, beograd. Obožujem novi sad. tako kul atmosfero ma, ljudje so super. je pa res, da sem ga spoznala v tisti nori exit atmosferi. but still. i love that city.