lola1 napisal/-a:* sem preživela popoldan, z bivšim najboljšim prijateljem, ki je bil hkrati velika ljubezen in s katerim se nisva videla od lanskega novembra. in je bilo super danes, več kot 6 ur skupaj, brez prepirov in vsega, samo nesmem se spet zaljubit vanj al pa se spozabit kak kreten je glede razmerij
omojbog, kot da sebe berem. razen dela, kjer si preživela popoldan z njim...pa verjetno midva ne bi zdržala 6 ur haha
*še ustni izpit jutri, potem pa mam končno malo fraj:) no, niti ne kar se tiče učenja, ampak drugač
*učenje interne medicine te res uniči, ker najdeš VSE simptome pri sebi in eh.. imam že sto bolezni, čeprav.. če piše npr. incidenca 20 ljudi na 100k.. kako veš, da nisi med temi 20timi? verjetno je teh 20 tudi mislilo ''eh, če jih ma samo 20, pol jaz ziher nisem med njimi''...in je bil. :s
*vglavnem, komaj čakam, da grem na Boč
*pa se kopat, jaaa
*poleg tega sem za kavo zmenjena z vsaj 10-timi in sploh ne vem kako naj vse stlačim v urnik
*btw, kje v Mariboru imajo na voljo mleko brez laktoze?
*kak mi gre na živce, joj

*je polovica bivših sošolcev lani končala diplomsko, druga polovica pa letos. smešen občutek, se mi zdi, da sem že tako stara