Znanka mi je rekla, da je vedno več punc in žensk izvedelo za to, da dela lepe (tanke) gelirane nohte, ker preko priporočil je bolj ziher kot reklama s spletno stranjo ali kaj podobnega. Saloni so načeloma dragi, ona pa nima pretiranih cen in se zato marsikatera raje odloči, da gre k njej kot v nek priznan salon, kjer ne naredijo nujno dosti boljše.
Jaz bi imela salon v kraju, ki je zaradi AC dobro povezan z vsemi okoliškimi mesti, saj tam ni neke hude konkurence, celo v manjših mestih naokoli ne.
Jaz geliranih tudi ne nosim, morda parkrat na leto, a to, kaj bo kdo "ugotovil" čez leta je malo hecno napovedati, glede na to, da so v modo prišli celo tisti špičasti nohti, nad katerimi so se zdajšnje navdušenke sprva zgražale.

Okus je relativna stvar in dokler bodo punce ter ženske, ki si bodo želele imeti urejene nohte (kar pri večini pomeni tudi daljše), a jih ne morejo imeti, saj imajo naravne take, da se hitro zalomijo, bodo pač dale tistih nekaj eur, da bodo imele par tednov mir z urejanjem. Nekatere pa pač prisegajo na naravne. Vsakemu svoje.
Poleg tega se ureja tudi naravne nohte, z gelom ali kako drugače, ne samo umetne nohte.
Kot sem že napisala, me zanimajo konkretne izkušnje glede certifikata in tečaja.