Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Re: Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Pozna kdo naslov komada ali izvajalca?
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
Hej, a je ze kdo posiljal alkohol po posti (izven Eu)?
Rada bi poslala par slovenskih likerckov (majhne steklenicke, ni to neka kolicina) v Svico, pa ne vem, koliko kaj preverjajo..
Na guglu je miljon razlicnih odgovorov. Hvala!
Rada bi poslala par slovenskih likerckov (majhne steklenicke, ni to neka kolicina) v Svico, pa ne vem, koliko kaj preverjajo..
Na guglu je miljon razlicnih odgovorov. Hvala!
Možno da ti bodo pošiljko uničili ... ena iz Slo je razlagala, da je naročala lake za nohte, pa so ji v Švici iz varnostnih razlogov uničili štiri pošiljke. Tako da Švicarji pomoje kar gledajo na to.
V Italiji sem vidla v manjših mestecih trgovine z usnjenimi čevlji živih barv (rumene, modre zelene - moške). Ali kdo slučajno pozna kaj podobnega v Slo ali vsaj mi pomaga najti kakšen link od teh štacun, da lahko online naročim?
To je zdaj zelo težko vedet kakšne čevlje točno imaš ti v mislih. 

NOVO
Iščem in iščem, pa ne najdem ... direktne povezave z avtobusom iz Kopra do Portoroža. Vse kar najdem od do Pirana, a s prtljago v vročem soncu do Portoroža spet ni tako blizu.
Iščem in iščem, pa ne najdem ... direktne povezave z avtobusom iz Kopra do Portoroža. Vse kar najdem od do Pirana, a s prtljago v vročem soncu do Portoroža spet ni tako blizu.
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Mark Twain
Avtobus vozi po liniji Koper-Izola-Lucija-Portorož-Piran in obratno. 

NUJNO
Pred časom sem zamenjala telefon, kupla sem novega. V prejšnjem (na isto sim kartico) sem mela blokirano št., ki se (blokirana) ni prenesla na nov telefon. prejšnjega telefona več nimam, da bi pogledala, se da mogoče na simobilu uredit da preverijo če se to kako shranjuje kje ta seznam blokiranih št., da bi prišla nazaj do nje?
Pred časom sem zamenjala telefon, kupla sem novega. V prejšnjem (na isto sim kartico) sem mela blokirano št., ki se (blokirana) ni prenesla na nov telefon. prejšnjega telefona več nimam, da bi pogledala, se da mogoče na simobilu uredit da preverijo če se to kako shranjuje kje ta seznam blokiranih št., da bi prišla nazaj do nje?
Mogoče kdo ve,v kateri trgovini prodajajo karamelni puding? Merkator ga nima,za ostale ne vem...
Vindija lešnik je zakon! 
Drugače pa sem karamelni puding zasledila Lidlu ali Hoferju.

Drugače pa sem karamelni puding zasledila Lidlu ali Hoferju.
Tisti, ki uporabljate BOB storitve oz. SIM kartico!
Rada bi imela ločeno SIM, se pravo drugo št. za službo, ker me drugače kličejo na mojega, in sem slišala da ful folka uporablja BOB. Zanima me koliko bi me stala SIM kartica in če je možno met na kartico (sprotno plačevanje), ne naročnino, ker eno že mam pri Simobilu?
Rada bi imela ločeno SIM, se pravo drugo št. za službo, ker me drugače kličejo na mojega, in sem slišala da ful folka uporablja BOB. Zanima me koliko bi me stala SIM kartica in če je možno met na kartico (sprotno plačevanje), ne naročnino, ker eno že mam pri Simobilu?
Paketek s SIM je 15 €, lahko izbereš tudi na kartice.
Ne, kot pravim bi mela na kartico, da bom plačala toliko kot bom dejansko porabla 
Recimo to:
https://www.bob.si/kupi-bob/spletna-trgovina/ViewBasket
a to je to, kupim to kartico in mam novo št. in nekaj min pogovora ter sms-ov?

Recimo to:
https://www.bob.si/kupi-bob/spletna-trgovina/ViewBasket
a to je to, kupim to kartico in mam novo št. in nekaj min pogovora ter sms-ov?
Pa ja, da prideš na Bob moraš najprej kupiti SIM kartico, zapakirano v paketek/škatlico/embalažo ..., SIM kartica te stane 15 €.
Potem pa pač kupuješ 'bob' kartice in si filaš račun kot ti paše.
Lepljenje linka s stvarmi v košarici pa ne deluje, ker samo ti vidiš, kaj si dala v košarico.

Lepljenje linka s stvarmi v košarici pa ne deluje, ker samo ti vidiš, kaj si dala v košarico.

NOVO
Tisti, ki ste se odpravljali na študij v tujino za dlje časa, koliko prtljage ste vzeli s sabo?
Ne morem se odločit, ali je mam preveč ali ne
Tisti, ki ste se odpravljali na študij v tujino za dlje časa, koliko prtljage ste vzeli s sabo?
Ne morem se odločit, ali je mam preveč ali ne