Tukaj gor sem se odlocila napisati post, zato, ker sama ne vem vec kako naprej, ampak ce ste obsojajoce narave vam svetujem, da sploh ne berete.
Pred skoraj tremi leti sem spoznala moskega s katerim sem se v vseh pogledih neskoncno ujela, cutla sva energijo, katero jo po vseh teh meni treh dolgih letih se vedno cutim.
On je 13 let starejsi od mene, sama sem pa stara 17 let. Vem, vem...sem mlada in vsi boste pomislili, da me izkorisca za seks in bohve kaj, ampak to ni to....pomaga mi v kakrsni koli situaciji se znajdem, vedno je tukaj zame, z njim cutim tisto pristno ljubezen, ki je nikoli prej nisem cutila z nikomer (dolga zgodba)
No, in problem nastane pri tem, da kadarkoli mu omenim, da bi pa si zelela imet resno zvezo pa dobim nazaj, da ni zmozen tega, zaradi mojih let in naj pocakam na mojo 18ko, ampak za enkrat v Sloveniji velja zakon, da si oseba starejsa od 15ih let lahko sama izbira svojega partnerja.. in tukaj vas sprasujem, pa bi v razviti drzavi sploh kdo gledal cudno? A je razlika res prevelika?

edit: popravila nepotrebno velikost pisave