ali sem noseca?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
mia123
Sramežljivka
Sramežljivka

ali sem noseca?

Neprebrana objava Napisal/-a mia123 »

zanima me, ali je kakšna možnost, da sem noseča? Namreč že dva tedna mi zamuja menstuacija. Spolni odnos sem imela 1.5, s fantom nama je počil kondom, vendar sem skoraj prepričana, da pri tem do izliva ni prišlo... Prvič sem test nosečnosti naredila 13.5 (farmacevta mi je rekla, da test pokaze ze 7-10 dni po odnosu..), potem sem test ponovila še 19.5 in danes 21.5... Vedno je bil rezultat negativen.. Menstruacija pa še vedno ne pride, toda že kakšen teden imam občutek podoben občutku tik pred menstruacijo. Razmišljala sem, da bi bil razlog za izostanek možen tudi v tem, ker sem v zadnih dveh letih vzela 4 jutranje tabletke (stara sem 17 let). Naj pa omenim tudi to, da sem marca imela menstruacijo dvakrat v istem mesecu kar se mi prej ni dogajalo (med krvavitvama je bilo razlike samo 14 dni..) :?
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: ali sem noseca?

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

Punca, nočem ti moralizirat, ampak si stara 17 in si 4x že vzela day after tabletko? 4x kodnom počil ali kaj :?: :D
Pa kondomi ne pokajo kar po tekočem traku. Sem 10 let starejša od tebe, nisem angel, ampak nikol nism vzela tabletke za potem. Dej si zrihtaj zanesljivo zaščito :!: Do 30 leta bi znala imet za sabo še kakšen splav, če boš takle nadaljevala. Naj ti ginekolog napiše KT, manj škoda kot pa skos jest tele tabletke za potem, ker so to res hormonske bombe.

Če je test negativen, potem nisi noseča, ampak je hormonski disbalans, stres...
Odgovori