hehe, fanta, meni je isto škoda vsakega centa za poroko, pa nism škrta drugač. Ampak dat 10000 evrov, da bo cela žlahta jedla in pila celo noč pa res ne mislim. Plus obleka, šopek, kamerman, band, fotograf in ne vem kaj vse mora bit?
Na več porok ko grem, ugotavljam da je na vsaki isto s***, podobne igre, kraja šopka ali čevlja, pa je vseeno ali so poroke v Sloveniji ali tujini, princip je isti. Gledat kako je kdo oblečen, koliko denarja je kdo zapravil za darilo, sorry, meni je to mimo. Opravljanje in spraševanje kdaj se boš ti poročil
Nazadnje sm bla na poroki, zelo razkošni, oba sta nezaposlena in so starši financiral vse skupaj

Hrana na teh porokah, ko je 200-300 ljudi je itak srednja žalost, sploh če ne ješ mesa, ker obračajo različne živali na žaru in to je glavna jed. Tko, da sm dobila pohan sir in zelenjavo, najedla sm se, ne rečem, ni bil pa noben presežek. Isto milion tort, ma nobena top, da rečeš vzamem še en kos...
Potem še skrb pri zbiranju darila, kaj bom oblekla, frizura, make-up, leče... pa komu se to da?

Kje se mi da likat ali kako drugo fizuro delat da bom ja lepa na fotkah? Mazat se, bit v visokih petah, ko me noge itak začnejo kmalu bolet?
Res je, da se imam luštno, ker si sama tako naredim, ampak mi je tut povabilo na poroko dostkrat kar malo mimo, ker bi morda raje takrat počela kaj drugega, ampak pač ne, ker se fucking pričakuje da prideš, sploh če si sorodnik. Mene te množične zadeve niso nikol impresionirale. Trobljenje in roza mašeljček na avtu, zmrzovanje v cerkvi, ko potem spijem 2 jegra da sploh pridem k sebi, ne vem no, men to niti ni nekaj preveč všeč. Ja in potem še lovljenje šopka in podvezice določa kdo se bo naslednji poročil, v tem je nujno potrebno sodelovat in vsakič molit da ti šopek ne prileti direkt v roke