*sem se včeraj ob 22h začela učit za kolokvij, ki sem ga imela/naredila danes zjutraj

*grem h kolegu na otvoritev stanovanja
*si fuuuul želim svoje stanovanje
*sem ruknila avto ob znak

*dovolj mam, novi prenosnik si bom kupla, ne da se mi več ukvarjat s tem sranjem

*kolega je bil na policijski postaji, da prijavi krajo kolesa, pa mu paket trave pade iz žepa hahhah na srečo se policaj ni oziral na to
*zadnjič sem s fantom spekla mafine s travo.. on poje dva, jaz sem rekla, da ne bom, ker mi je bila grozna izkušnja v amsterdamu.. mineta skoraj dve uri pa se mu nič ni poznalo, sem misla, da ne delujejo, pa še sama pojem dva (res so bli dobri haha)... ko sem mislila, da bom umrla. zdaj pa res nikoli več, ne bom več nobenemu nasedla, ni šans. nisem čutila nog, rok, nisem mogla požirat sline, težko sem dihala, mišične krče sem mela, polovico dneva sem prespala, sploh nisem vedla, če si vse samo domišljam ali se je res zgodilo, vrtelo se mi je, pa še 4 dni kasneje sem bila cela depresivna
*jutri mam pouk, čeprav je študija prost dan

*kak mi zna polepšat dan oz. noč, ko mi ob 3h zjutraj piše sms, če sem kje zunaj haha potem pa še ob pol sedmih zjutraj, če grem zvečer ven