3/4 obritoglavcev, ki jih poznam, so hudi.
0 tipov, ki si cez pleso limajo tiste 3 kodre (in jih poznam
) so hudi.
) so hudi.
, medtem, ko mi je taka malo manj pokrita z lasmi lahko včasih še kar simpatična. En dober primer moškega z meni še kar simpatično pričesko navkljub pleši je zdaj že pokojni George Carlin, ki se ni ne pobril ne si začel česati treh dlak čez čelo, ko je pričel izgubljati lase, ampak jih je enostavno pustil tako kot mu jih je od nekdaj najbolj pasalo imeti. Vsaj meni se je kar mu je ostalo na glavi zdelo dokaj simpatično, bolj kot če bi se pobril, morda nekoliko tudi zaradi tega, ker je iz njegovega izgleda bilo razvidno, da se mu pleša ni zdela nekaj kar bi moral skrivati ali kar bi ga moralo omejevati pri izbiri pričesk. 

.

Mene pač ne privlačijo pobrite glave, še manj pa take, ki so posledica ideje, da se moški mora pobrit, ko prične izgubljat lase. 

Taprav karakter tu lahko resi marsikoga, dokler stvari ne gredo v ekstreme (Steve Buscemi scene).
, mi je pa njegova pričeska ena izmed najbolj prikupnih za nekoga, ki je že pričel izgubljati lase.
Mi pa ni ravno privlačna ne plešasta ne pobrita glava, temveč taka z dolgimi, gostimi lasmi, skozi katere lahko povlečem prste. 

Že kratki lasje mu ne pašejo.
Itak ne tarna in mu videz ni najbolj pomemben na svetu, ampak kdaj pa kdaj omeni, da ga moti.Westi napisal/-a:
sm mu kr kupla en sprej proti plešavosti lux factor na internetu... nism niti pomisla da bi ga lhk uzalla ampak sej sva tuk dolg skupi da ni bil nic uzaljen. vm pa da ce bi on mislu da sem kosmata in bi mi kr tko kupu vosek mi ne bi bilo prav, hihihi. sej pravjo temu dvojma merila a ne.