In če greš v posteljo z vsakim (takoj ali skoraj takoj - teden do dva je zame že skoraj takoj), da ga najprej stestiraš kako se bo odrezal v postelji, potem ste pa res plitkega razmišljanja.

Če se z nekom res ujameš in vidiš, da se ne dobiva s tabo samo zaradi videza, pač pa je v tebi videl in začutil še kaj več, ter se povezal s tabo kot se povežeta dva, ki imata potencial, da na tem zgradita neko resno zvezo, se boš z njim ujel tudi v posteljnih aktivnostih, tudi če šele čez mesec dni ali še več. Mogoče ne bo takoj vau, bo pa zato drugič in vsakič naslednjič toliko bolj. Med nekaterimi pa je že prvič nepozabno, čisto odvisno.
Tako sem jaz nekoga spoznavala kar precej časa, brez seksa, ker pri njem enostavno nisem začutila, da bi me lahko tudi vzljubil - tako kot sem, pač pa me je bolj gledal z vizualnega vidika in me gledal kot da me bo vsak čas pojedel. Čeprav se je zdel prijazen in vse, nisem začutila tiste povezave in zato pri meni tudi nikoli ni dobil tistega, kar je iskal. On si je mislil da se jaz verjetno grem neke "hard to get" igre, pa ni bilo tako. Gledala sem na to, da ne bom na koncu samo razočarana. In pravilno sem sklepala, saj sem čez dva meseca ugotovila, da ni ravno nek resen tip, se pa kot takega predstavlja vsem puncam, ki jih osvaja in je v tem zelo vztrajen, zato se ti hitro zdi, da se je res zagledal vate. Dlje od videza ta tip ne vidi.

Kar hočem povedati, je to, da čas, ki si ga namenil za spoznavanje neke osebe (brez seksa), ni izgubljen čas. Hkrati pa tudi nimam nič proti takim, ki se magari intimno spoznajo že zelo hitro, ker se tudi iz tega lahko razvije zveza. (seveda če to narediš enkrat ali dvakrat v življenju, ker si pred tem začutil neverjetno in pristno energijo, tako miselno povezanost kot fizično privlačnost). In z zaščito seveda.

Dokler je tako, se mi ne zdi nič takega. Take, ki pa zvezo iščejo skozi seks in se najprej z vsakim dajo dol, pa se potem sprašujejo, zakaj se iz tega ni razvila zveza, pa ne morejo ravno jamrati, ker jih verjetno tip ni jemal resno že zaradi tega, če je to naredila vsaj še z dvema ki ju on pozna ali če med njima ni bilo nikakršne povezave. In predvsem - če ni bilo obojestranske energije (in ne, energija ni samo to, da te nekdo požira z očmi).
Tako da, to je eno, nekaj povsem drugega pa je delati to z vsemi, ki jih spoznate in so vam všeč, ali celo prejemati denar od moškega/ih in nato še pričakovati vezo s taistim moškim. First, taki tipi najbrž niso ravno resni, če punci plačajo seks (zakaj že ne bi mogli tega početi zastonj, a se kaj manj uživa v tem primeru?). Last but not least, tudi če bi iskal take vrste tip resno vezo, je sigurno ne bo začel s punco, ki je pristala na seks z denar z njim. Taka mu bo samo za potešitev in razvedrilo, resno punco bo pa iskal drugje (čeprav po moji logiki taki nima kaj iskat resne punce, če sam ni r od resnega).
Samo v razmislek.