Ali od njega zahtevam preveč?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
schleife*
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: Ali od njega zahtevam preveč?

Neprebrana objava Napisal/-a schleife* »

čuftika napisal/-a:Lubica, tut sama sem imela veliko zdravstvenih težav v svoji večletni zvezi, ki so bile povezane s razmerjem. Ko sva se razšla, so težave izginile.
Opažam, da iščeš 101 izgovor zakaj ne končati odnos. Ker potem se ne bi mogla učit, bolezen bi se ti poslabšali (kako to veš???).

Glej, vprašala si za nasvet, dobila si ga, nardila boš tko po svoje. Očitno se nimaš kaj dosti rada :/

Priznam, da res iščem samo izgovore, da ne grem..Ker kljub vsemu je navezanost in želja, da bi bilo vse ok. :/ Bolezen bi se mi poslabšala, ker vem. Ker se mi poslabša takoj ko mi gre kaj narobe. Samo, če se skregam z njim ali starši ali mi karkoli gre narobe, jaz obležim. Saj vem, da ima ta najina "zveza" velik vpliv na mojo bolezen, ampak vseeno ne morem kar tako oditi. Nimam se rada ja. nič. vem, žalostno. Vem, da to ne bi smela govoriti pri svojih 23letih. In sem kot neka najstnica, ki v bistvu ne ve kaj bi rada. Nekako pa je konec zveze v bistvu že "načrtovan". Ker sem mu postavila pogoje in rok do kdaj ima čas, da se začne obnašati kot partner. In ta rok se približuje.. Od njega pa nič. Tako, da kaj mi pa drugega preostane? Naj res čas izgubljam ob nekom, ki noče nič narediti zame.. jaz pa delam zanj vse. Nisem slaba ženska. Mi glede videza nič ne manjka pa tudi kot oseba sem mislim, da takšna kot more "normalna" ženska bit. In si v bistvu zaslužim nekoga, ki bo zame pripravljen nekaj narediti. On očitno ni ta moški..
Žena koja je izmislila izreku: " Svi muškarci su isti " je bila Kineskinja koja je muža izgubila u gužvi. :)
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Veerle »

Tvoj tip se ziher ne bo spremenil samo zato, ker si mu ti postavila ultimat. Namesto tega se ti končno postavi zase in izgini iz tega razmerja. Sej stres je tut to, da si nesrečna v razmerju s tipom, ki ni pravi zate, a ni tko? Zakaj se ne bi vsaj tega osvobodila pa šla pol lepo počasi, korak za korakom, dan za dnem naprej? Ne postavljaj sama sebi ovir na poti do sreče, nima smisla. In prenehaj z izgovori.
As your lover describes you, so you are.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

Manjka ti samospoštovanja. Ko sem se s bivšim razšla, sem bila stara tolko kot ti zdej. Isto sm mu postavljala časovne roke (1 mesec), spremenilo se ni nič.

On se ne bo spremenil, sprijazni se s tem. Očitno še ni dovolj hudo, da bi končala. Lahko si super luštna in pametna, ampak če bi bla tip nikol ne bi bla s tabo, ker se ne ceniš.
Odgovori