To, da je študij plačljiv, mi je znano (4250eur na letnik). Vse to sem si prebrala že na njihovi strani. Mene zanimajo konkretne izkušnje študentov.
No, tega sem se ravno bala, da dobiš na koncu diplomo, ki v Sloveniji sploh (še?) ni priznana. Če bo kdaj, v kar bolj dvomim, saj bo najbrž ostalo pri tem, da gre za avstrijsko diplomo. Pomoje se to bolj splača, če obvladaš nemški jezik in se kasneje zaposliš kje v Avstriji. Drugače sem pa nekje zasledila tudi podatek, da se je vsako poletje treba udeležiti neke vrste "tabora" v sklopu faksa, ki je še dodatno za plačat okoli 1000eur.
Sem skozi brskanje ugotovila bolj kot ne le to, da gre za to, da nekdo spet pobaše en kup denarja, na koncu pa z diplomo nimaš kaj početi. Škoda namreč, saj gre za perspektivno področje in bi tudi pri nas lahko uvedli študij psihoterapije, magari v sklopu medicinske fakultete ali kako drugače. Nekateri programi se nam podvajajo ali potrojijo, medtem ko določenih programov sploh nimamo ...
Drugače pa hvala za info.

Mogoče kaj veš, kje pa tvoja znanka sploh misli delati po diplomi? Verjetno bo ostala v tujini, glede na to, da pri nas ta diploma ni vredna čisto nič, niti da bi priznali del te diplome v sklopu kakšnega drugega programa (kar je pa potem že tako ali tako nonsense)?