Ali od njega zahtevam preveč?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: Ali od njega zahtevam preveč?

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

eh ve ste pa vse tut tak pametne, da glava peče. KA DELAŠ S TAKIM, PUST GA....
ko da je pa to lahko. ko da je to enako kot sprehod. prosim lepo. js sn bla z bivšim 5 let pa pol (obup od razmerja) in sem se ZAVEDALA, da moram narazen z njim pa sn vseen zavlačevala dost dolg, kr se nisn mogla pripravit do tega, da bom dejansko prekinla razmmerje z osebo s katero sem bila tok dolg. sam neki je, da se tega zavedaš in razmišljaš o tem, nekaj pa, da moraš dejansko prekint z osebo. sicer se povsem strinjam z zgoraj napisanimi komentarji, sam ni je treba tkoj napiz* kr ji bedira misel na to, da bo to morala dejansko nardit.

zber pogum, posluši samo sebe, ti si tista, ki si v razmerju, ki veš kaj točno se dogaja itd. ko boš sama povsem prepričana v to, da ga pustiš itd, to naredi. pmoje že tk veš, da ga boš pustila, ampak iščeš moč, da dejansko to nardiš. mogoč, oz ti bo ziher jeb*no neki časa, ampak se boš že pregrizla skoz to. čez kako leto boš pa sam: omg kok sn loh bla tok dolg s tem tipom. tak je. bolel bo, ampak boš preživela. upam, da čim prej zbereš pogum, da ga steraš. prej boš to nardila, prej bo bolš :)
good luck!
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

Kot da je blo nam enostavno prekinit večletne zveze in dat tipa na čevelj?
Ravno zato ji govorim, naj to nardi čimprej, kajti meni je naprimer žal dasm mučila samo sebe in zavlačevala cca. pol leta...

Kaj mu bolj postavljala pogoje? Na začtku bi se mogla postavit zase in ne samo popuščat. Njega ne moreš spremenit, spremeniš lahko samo zase. Drgač pa je tvoj lajf in mi je vseeno tut če se poročiš za tega tipa.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

sj glih zato kr vete d ni blo lahko, bi loh mal milejše komentarje pisale :D
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Ne, res ni lahko po toliko letih pustit tipa. Čas hitro teče in tako je lahko spet leto ali 2 naokoli ona bo pa lahko še vedno trpela s tem tipom. In takrat bo še težje končat.

Jaz sem bila z bivšim fantom 8 let in mi je danes iskreno žal, da zveze nisva končala že prej, ker je bilo par let samo mučenje. Je potem nekaj časa bolelo, ampak sem preživela. :wink:
Uporabniški avatar
en_drug
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a en_drug »

Call me crazy ampak diši po še enem zlomljenem srcu. Saj dejansko je punca pred težko izbiro. Ima možnosti:

- ostati z njim in biti v zvezi v kateri ni srečna.

- ga zapustiti a ker ga ima očitno zelo rada jo čaka morda tudi par let trpljenja.

Schleife na kratki rok se prva možnost zdi boljša a je slabša na dolgi rok. Te pa popolnoma razumem. Jaz sem se kar 2 leti sestavljal skupaj po ločitvi. Prve pol leta pa sem mislil, da bom dobesedno crknil.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Tolko alkohola kot sm spila po končani večletni zvezi nisem pred tem nikol in tut ne bom. Blo mi je nenormalno hudo, shujšala sm, nism mogla spat, jokala sm skor cele dneve, ponoč, ni da ni, mislila sm da me bo pobralo... In sm preživela.

Ko pogledam nazaj sm srečna, da sva se razšla, ker nisva bila za skupaj.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

jao tti razhodi so obupni :/
js sn mela srečo, da sem bivšega prebolela že v samem razmerju... tak, da k sn ga pustila, sem končno prvič zadihala in sem bla tok nenormalno srečna. niti ene solze nisem potočla.... ful ljudi je opazl, da sem bolj pozitivna, sproščena.... našla sem ogromno novih hobijev, začela se ukvarjat s prostovoljstvom, ogromno shujšala, preizkušala svoje meje... tko d mojem primeru je bila prekinitev razmerja najboljša odločitev ever.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Super zate, zgodi se tut to da preboliš v razmerju, no meni se še nisem, sem pa že slišala za to :)

Ampak mislim da večina ne preboli zveze ko je skupaj še s partnerjem, pa tut če je slaba zveza...

En drug je lepo napisal, racionalno moško stališče, ali potrpiš in si nezadovoljna (moje mnenje je da tega res ne rabiš, ker si sigurno pametna, luštna in si zaslužiš enege fajn partnerja) ali pa ga pustiš in reskiraš srčne bolečine kak mesec ali tudi leto.
schleife*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a schleife* »

Ja, definitivno ni lahko kr tako odkorakati iz 5 letne zveze.. še vedno je v meni neko upanje in pač misel na to, kaj vse sva v bistvu skupaj dala skozi. Ker sva premagala skupaj dost ovir že. Pa nekako zavlačujem konec tudi zaradi sebe. Ker sem namreč zbolela za eno boleznijo s katero je povezan vpliv stresa. In bolj sem v stresu, večje težave imam. tega si pa trenutno ne želim in ne morem privoščiti, ker moram dokončati študij. Če končama pa vem, da ne bom sposobna ne psihično in ne fizično, da se učim in ostalo. Ker vem kakšna sem. Tudi če se samo s kom skregam imam potem težave, ker me res čisto vse prizadane. Imela sem kar nekaj "padcev" na skoraj vseh področjih v zadnjih 3 letih in ne prenesem več toliko vsega slabega. Zato raje vsaj počakam, da dokončam te izpite kaj imam, da zaradi njega ne zafrknem še tega.
Žena koja je izmislila izreku: " Svi muškarci su isti " je bila Kineskinja koja je muža izgubila u gužvi. :)
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Lubica, tut sama sem imela veliko zdravstvenih težav v svoji večletni zvezi, ki so bile povezane s razmerjem. Ko sva se razšla, so težave izginile.
Opažam, da iščeš 101 izgovor zakaj ne končati odnos. Ker potem se ne bi mogla učit, bolezen bi se ti poslabšali (kako to veš???).

Glej, vprašala si za nasvet, dobila si ga, nardila boš tko po svoje. Očitno se nimaš kaj dosti rada :/
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Joj jaz sem bila ista, ko sen bila nesrečna z bivšim fantom. Vedno sem našla nek 'izgovor' zakaj se pa zdej ne bi razšla. Enkrat je bilo preveč učenja, enkrat so bili problemi doma, enkrat nekaj drugega...
Pa kot sem že zgoraj napisala...danes si želim, da bi zvezo končala veliko prej!
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Ja, sej jz isto, zakaj bi zdej končala ko pa lahko še urediva kaj, se pogovoriva, čeprav se sploh ni želel pogovarjat?
Na koncu sm bila totalno izčrpana in nisem mogla več, takrat sm rekla dost je, ne morem. Nisem se imela kaj dosti rada, saj sem sebe izčrpala do konca. Vem, da bi zvezo mogla zaključit vsaj kak mesec prej.

Žal mi je vsakega dneva, ko sm bila nesrečna na koncu. Tudi zdej nazadnje, bi mogla oditit kak teden prej. Vedno se kaj naučimo novega. Sedaj se imam rada in vem, da ne rabim prenašat to kar mi ne ustreza, da znam živet tut brez parnerja...
Uporabniški avatar
en_drug
Sramežljivka
Sramežljivka

schleife* napisal/-a:Ja, definitivno ni lahko kr tako odkorakati iz 5 letne zveze.. še vedno je v meni neko upanje in pač misel na to, kaj vse sva v bistvu skupaj dala skozi. Ker sva premagala skupaj dost ovir že. Pa nekako zavlačujem konec tudi zaradi sebe. Ker sem namreč zbolela za eno boleznijo s katero je povezan vpliv stresa. In bolj sem v stresu, večje težave imam. tega si pa trenutno ne želim in ne morem privoščiti, ker moram dokončati študij. Če končama pa vem, da ne bom sposobna ne psihično in ne fizično, da se učim in ostalo. Ker vem kakšna sem. Tudi če se samo s kom skregam imam potem težave, ker me res čisto vse prizadane. Imela sem kar nekaj "padcev" na skoraj vseh področjih v zadnjih 3 letih in ne prenesem več toliko vsega slabega. Zato raje vsaj počakam, da dokončam te izpite kaj imam, da zaradi njega ne zafrknem še tega.

Če je tako kot praviš, kar se tiče bolezni in stresa je verjetno res bolje, da še malo počakaš. Po drugi strani pa se mi zastavlja vprašanje, če taka zveza ni prav tako stresna.

Kar se tiče življenjskih napak in padcev se ne sekiraj preveč. Meni se včasih zdi, da je celo moje življenje ena sama napaka.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Ni napak, so samo izzivi in izkušnje. Odkar tko razmišljam, mi je v življenju veliko lažje.
Uporabniški avatar
en_drug
Sramežljivka
Sramežljivka

čuftika napisal/-a:Ni napak, so samo izzivi in izkušnje. Odkar tko razmišljam, mi je v življenju veliko lažje.

Odvisno kako gledaš na to. Mene so napake v življenju stale zelo veliko. Je pa res, da so to bile res velike napake. Povezane pa so bile predvsem z mojo neverjetno naivnostjo.
Odgovori