- absolutno mora bit športnica
- tudi če ima kakšno južno korenino je pri postavi dobro ker roko na srce imajo južnakinje boljšo rit. Pa nisem ne plitek, ne od dol. Samo sem že dosti videl in po večini drži ne vem kaj da rečem vrjetno druga genetika ali kaj. Seveda to ne vela za športnico ker v teh časih lahko že vsaka z eno letnim fitnes programov in z vsemi napitki in šejki dobi "brazilsko" rit ali pa shujša, samo verjemite tipi opazimo. Se tako in v glavi vidi ali je športnica in tudi strije pokažejo ali se je ženska v preteklosti zapuščala. Zato 3 mesečni šport pred poletjem za lepo zadnjico je no go...
- tudi make up je simpatičen samo v mejah normale pred dnevi sem eno videl sem mislil da smo 1.novembra...
- potem obrvi tu jih kar dosti zajebe, ene nič ne rihtajo in vsaka obrv gleda v drugo smer, ene pa postrižejo kot da so na golf igrišču na milimetrčk in potem še barvo čez potegnejo. No in to sta dve skrajnosti ki sta čisto mimo, nasvet punce držite se naravne linije obrvi ki vam jo je dal bog in samo pristrižite (1x na teden) obrvi ki gledajo iz te naravne linije in bo sigurno najlepše.
-potem kaj da še rečem so ostale še malenkosti glede las mi je bolj kot ne vsejeno samo da res ni kakšna luda glava da ima ene 4 barve na glavi ali pa kakšen tak neumn ekstrem. No potem pa še prsi sedaj da ni ravno čista dila to je pa tudi to tam od B naprej, čeprav prfekt je C. Ampak nasplošno samo tako da modrc ne stoji sam, ampak da kaj podpira pa je dosti...
p.s: E jebiga sem šele zdele videl da ni ravno prava tema nisem bral teme samo sklepal po zadnjih postih in naslovu. Pa ajde dobr vsak nasvet prav pride itak je tu večino žensk...