^^čestitam da nisi več devica
-* je Bohinj res zakon, imam prijateljico od tam, sem rekel da če ima kakšno samsko tam

-* je moj plan da imam vsake dva tedna en dan samo za kolege, zelo dober plan...začnem zjutraj, in končam naslednje jutro. Nikoli ne sme miniti več kot mesec da se ne bi srečal s kom, ker je pač prijateljstva treba vzdrževati.
-* me skrbi za eno prijateljstvo, en prijatelj iz srednje šole...nič nimava več skupnega, on samo nabija o kamionih, službi in stanovanju. Non stop, ure in ure, vem da je deloholik, samo ne more nehati in nehati govoriti o službi. Upam da se bo naučil uživati v življenju.
-* je moja brada dosegla točko popolnosti, po 8ih mesecih urejanja ima popolno gostoto, brki so lepi....Mi najbolj sede 5cm brada, naprej mi ne paše več. Si moram narediti zdaj v lepem vremenu flower beard za foro.
-* sem postal dober prijatelj, z verjetno najpametnejšim človekom kar sem jih kdaj srečal. Iq ima čez 150 in je doktor fizike, model je en najbolj zabavnih oseb kar sem jih kdaj srečal, skupaj špilava igrice, uči me pisati ker je avtor. V glavnem, oseba ki me lahko veliko nauči.
-* bleh, Mayweather, bleh
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.