Primer: V začetku marca se z eno punco spoznava nekje zunaj na x placu, se pogovarjava in jaz samozavesten poba ji rečem za telefonsko. Se dobiva čez par dni sama na pijači v lokalu in evo debata pade na nekdanjega fanta kak pra*** je bil in, da noče imeti več fanta, ker so vsi isti, jaz pa grizljam piškotek, ki je bil zraven kave in mirno poslušam. Se zmeniva za naslednji meet in ajde pojdiva v kino, ker naju oba film zanima. Čakava v dvorani na začetek filma in ona meni začne o nekdanjem fantu kako sta v kino hodila in kaj sta počela na zadnjih sedežih ter da bi vse skupaj ne glede na vse ponovila z njim...jaz mirno grizljam tokrat kokice in si mislim svoje

To je ena izmed 3 punc s katerimi sem šel ven v tem letu, ki so pogrešale nekdanje fante in to n-krat delile z mano. Nobene od teh punc nisem več kontaktiral, ker naj to predavajo kolegicam ne meni. Mi je pa odneslo varovalko pri 4-ti punci, ki sem jo spoznal v sredini aprila, ko mi je na prvi skupni pijači začela o tem in sem ji obrazložil, da imam poln lulek tega sranja in, če mi še enkrat omeni bivšega sva zaključila v tem trenutku. Po tistem o njenem nekdanje fantu nisem več slišal besedice pa še zdi se mi, da sem ji všeč ratal, ker sama od tiste pijače vame rine hehe

Kaj pravite uporabnice/ki na to? Je to kaka šifra al kaj