Za odnos se morata truditi oba. Njemu enostavno ni do tega, razlogi niti niso pomembni. Ponavadi imajo 100 izgovorov, pomanjkanje časa in ne vem kaj vse, vendar če ti je mar, si boš čas vzel.
Veš, ponavadi tipi šele potem ugotovijo kaj so imeli in kaj so zgubili. Če te odnos ne osrečuje, je najboljše da greš. Ne bo ti enostavno, imela boš krize, vendar bodi trdna in ne mu hodit več nazaj.
Vsaj jz sm taka, da ko enkrat končam odnos s nekom, ni več poti nazaj. Vedno so dobri razlogi za konec, nikoli se ne razideš zaradi banalnih zadev. Tudi moj bivši ni imel določenih časovnih ovirjev za prihodnost, enkrat se bo odselil od mame, to je govoril par mesecev nazaj, ni naredil nič. Ko sem mu povedala za stanovanje, ki se oddaja, mu ni blo cool, ker ni v centru - karnekaj... Razvajeni so, navajeni da jim mamica pere, lika, kuha, pospravlja... Ko mame več ne bo, pa bodo našli partnerko, ki bo to počela - mamini sinčki pri 30-ih. Le kam smo prišli...
Enkrat bo imel hišo, za katero špara in cele dneve dela in zato nima časa za partnerko. Enkrat bo vse to morda res imel, vprašanje pa je ali bo v tej hiši sam.
Vidim da se videš tako pogosto kot sem se jz s bivšim, torej 4x-6x na mesec, kar je nič za moje pojme, pa še ti moraš potencirat videvanje. Upam, da se vsaj slišita med enim in drugim videvanjem, da te kaj pokliče. Več si zaslužiš. Čedalje težje ti bo it proč, verjemi, imela sem fanta 2 leti in vem kak mi je blo ko sva se razšla. Posveti se sebi in naj te ne bo strah prekinit nekaj kar te ne osrečuje. Si še zelo mlada in imaš čas, naj se ti ne mudi v nov odnos