Očitno se nimaš dovolj rada, da bi si to trpljenje prikrajšala, dvomim da ti je fajn ker si odprla temo ali pač?

Si zelo mlada, čez kako leto boš videla da si z njim zapravljala samo čas.
Ti ne moreš njega imeti rada, če pa še sebe nimaš rada.
Govorim ti iz izkušenj
Ko boš našla enega normalnega partnerja boš videla kaj je ljubezen, tole je manipulacija in čustveno izsiljevanje. Meni je vseeno kaj boš naredila, iskala si mnenja in mislim da si dobila kar nekaj konstruktivnih mnenj.
Nisi ga prebolela in ne gledaš na to razumno. Nehaj se videt z njim, nehaj sexat z njim, začni se ukvarjat s sabo. Na začetku bo težko, vendar verjemi da je vredno. Skoraj vsaka je doživela nekaj podobnega kot si, imamo za sabo zveze katere smo težko prekinile, ampak smo preživele in smo zato takšne kot smo. Moj bivši ima s drugo otroka, na srečo na nima z mano. Sva se še kdaj srečala? Ja, sva se, na njegovo željo po dveh letih. Verjemi mi da se fantje ne spremenijo. Je srečno samski očka, no vsaj takrat je bil. Zdej si voščiva samo še praznike, nimam potrebe hoditi z njim na kavice...
Skratka, zbriši njegovo telefonsko, skenslaj ga na fb, ingoriraj ga. Ni te vreden.