No, nedolgo nazaj sem srečala v mestu enega, ki mi je bil všeč že pred zadnjo zvezo, a je takrat imel baje punco. Pozna ga en moj dober znanec, ki ga pozna tako srednje dobro. Ne ve dosti o njegovem življenju, saj se poznata bolj službeno, a so šli pred leti enkrat skupaj pit, niso pa ravno družba, če razumete. Npr. nista tako blizu, da bi ga lahko vprašal ali trenutno ima punco.

Ta fant mi je odpisal skoraj takoj, izmed drugim me je vprašal ali nisem bila jaz prejšnjo noč pri neki punci (da se me kao od tam spomni), a imena nisem poznala, tako da sem mu napisala da me je verjetno s katero zamenjal in dodala smajlija (vem, res izvirno, a sem pač napisala tako kot je). Poslal je še sam smajlija in pri tem se je debata končala, saj nisem vedela kaj še odpisati.

No, takrat sem še jaz na svojem profilu imela nekaj "dokaznega gradiva" o nekakšni obstoječi zvezi, četudi se je takrat dogajalo marsikaj (beri škripalo), mislim da je bilo gor še par slik mene in (zdaj bivšega) fanta iz potovanj, statusa o zvezi pa več nisem imela. Ker sva se z bivšim potem iz določenih razlogov čez en teden pobotala in sva nadaljevala zvezo, sem tega meni simpatičnega fanta "zbrisala" iz fb, vendar mi je zdaj ko sem samska žal.
Zanima me, kako postopati v taki situaciji. Če ima sploh še smisel. Verjetno sem izpadla s tem totalno čudna, meni bi tudi oz. mi je že kdo kdaj izpadel tako, predvsem neresno, ker sem enega takega "fantiča" že tudi jaz sprejela enkrat na fb in sem pozneje seštela 1+1 (nadaljeval je s punco, jaz sem bila pač ena znanka in vmesna faza za dodat in ji pisat očitno).
Ta je nekaj let starejši od mene in baje deluje skuliran resen tip, se pa na njega ženske limajo kot čebele na med. Pač dobro izgleda in baje ma dobro službo. Meni je bil všeč že v tisti gužvi ko sem ga pred zadnjo vezo prvič videla , res nekaj posebnega mi je bil.
Ampak ne vem kako postopati naprej, če sploh kako. Nisem tip vsiljive ženske, ni me pa spet tako sram da ne bi upala migniti niti z mezincem, ker nisem kot večina žensk, ki samo čaka da moški pristopi in izpelje vse. Zdaj ga več ne morem nazaj dodati, ker se ga enkrat že zbrisala. Niti nimam dokaza, da je trenutno res samski, čeprav dostikrat razmišljam o tem kar mi je takrat napisal (sicer par besed, a pač analiziram to kolikor se da

Tule mi je zdaj ful nerodno, ker sem izpadla otročja s tem dodajanjem, pisanjem, potem pa še brisanjem. Pa za žensko je malo glupo nadaljevati po tem ko dvoje že naredi (add in prvi zs), pogovor pa je takrat zastal. Kaj naj bi takrat napisala za tistim njegovim dvoumnim smajlijem

Kakšen nasvet kako bi ve postopale na mojem mestu bi bilo prekrasno slišati.