Kako nadaljevati?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Lilah
Debatorica
Debatorica

Kako nadaljevati?

Neprebrana objava Napisal/-a Lilah »

Dvoumen naslov je zato, ker je težko na kratko kakorkoli zaobjeti situacijo ...
No, nedolgo nazaj sem srečala v mestu enega, ki mi je bil všeč že pred zadnjo zvezo, a je takrat imel baje punco. Pozna ga en moj dober znanec, ki ga pozna tako srednje dobro. Ne ve dosti o njegovem življenju, saj se poznata bolj službeno, a so šli pred leti enkrat skupaj pit, niso pa ravno družba, če razumete. Npr. nista tako blizu, da bi ga lahko vprašal ali trenutno ima punco. :) Tako sem ga jaz dodala že med zadnjo zvezo, ko sva se vmes s takratnim fantom res grdo sprla in sem se odselila od njega (sva skupaj živela drugače), in ko me je sprejel sem mu pač iz vljudnosti napisala kratek zs kdo sem oz. kako ga jaz na videz poznam (kdo je najin skupni znanec)., ker vem kako annoying je ko te doda nekdo čisto x brez skupnih prijateljev in je potem še tiho kot rit. Tega najinega skupnega znanca namreč nimava med skupnimi prijatelji, ker kot pravim si spet niso tako blizu.
Ta fant mi je odpisal skoraj takoj, izmed drugim me je vprašal ali nisem bila jaz prejšnjo noč pri neki punci (da se me kao od tam spomni), a imena nisem poznala, tako da sem mu napisala da me je verjetno s katero zamenjal in dodala smajlija (vem, res izvirno, a sem pač napisala tako kot je). Poslal je še sam smajlija in pri tem se je debata končala, saj nisem vedela kaj še odpisati. :oops: Oviro v glavi sem imela zato, ker nisem vedela ali je v zvezi ali ne. Na svojem profilu ni imel dosti slik, samo izbrane in na nobeni ni bilo z njim nobene ženske. Pri eni stari sliki iz lanskega leta je samo nekdo napisal da naj uživata na morju, a na sliki ni bilo nobene ženske.
No, takrat sem še jaz na svojem profilu imela nekaj "dokaznega gradiva" o nekakšni obstoječi zvezi, četudi se je takrat dogajalo marsikaj (beri škripalo), mislim da je bilo gor še par slik mene in (zdaj bivšega) fanta iz potovanj, statusa o zvezi pa več nisem imela. Ker sva se z bivšim potem iz določenih razlogov čez en teden pobotala in sva nadaljevala zvezo, sem tega meni simpatičnega fanta "zbrisala" iz fb, vendar mi je zdaj ko sem samska žal.
Zanima me, kako postopati v taki situaciji. Če ima sploh še smisel. Verjetno sem izpadla s tem totalno čudna, meni bi tudi oz. mi je že kdo kdaj izpadel tako, predvsem neresno, ker sem enega takega "fantiča" že tudi jaz sprejela enkrat na fb in sem pozneje seštela 1+1 (nadaljeval je s punco, jaz sem bila pač ena znanka in vmesna faza za dodat in ji pisat očitno).

Ta je nekaj let starejši od mene in baje deluje skuliran resen tip, se pa na njega ženske limajo kot čebele na med. Pač dobro izgleda in baje ma dobro službo. Meni je bil všeč že v tisti gužvi ko sem ga pred zadnjo vezo prvič videla , res nekaj posebnega mi je bil.
Ampak ne vem kako postopati naprej, če sploh kako. Nisem tip vsiljive ženske, ni me pa spet tako sram da ne bi upala migniti niti z mezincem, ker nisem kot večina žensk, ki samo čaka da moški pristopi in izpelje vse. Zdaj ga več ne morem nazaj dodati, ker se ga enkrat že zbrisala. Niti nimam dokaza, da je trenutno res samski, čeprav dostikrat razmišljam o tem kar mi je takrat napisal (sicer par besed, a pač analiziram to kolikor se da :lach: ). Je bilo kaj od tega po vašem znak da je želel nadaljnjo razpravo? Recimo bivši mi je tudi enkrat priznal, da mi je z velikim strahom pisal, ker sem mu bila zelo všeč, a je želel on prevzeti pobudo in je par dni zbiral pogum da mi napiše kaj in kasneje povabi nekam. :)

Tule mi je zdaj ful nerodno, ker sem izpadla otročja s tem dodajanjem, pisanjem, potem pa še brisanjem. Pa za žensko je malo glupo nadaljevati po tem ko dvoje že naredi (add in prvi zs), pogovor pa je takrat zastal. Kaj naj bi takrat napisala za tistim njegovim dvoumnim smajlijem :) ? In, drugače? :D Vem, da bo moški, ki ima interes za katero, načeloma naredil vse, da pride v kontakt s to žensko, a včasih jih je treba malo vzpodbuditi sicer so tudi oni lahko zmedeni kakšna je situacija pri nas. Mogoče on zdaj ne ve da sem samska, ker je takrat verjetno itak opazil, da sem na enih slikah s takratnim fantom?
Kakšen nasvet kako bi ve postopale na mojem mestu bi bilo prekrasno slišati.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Kako nadaljevati?

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Dodaj ga še enkrat in to je to. Boš potem kmalu videla na čem si.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Nas moške boli k***c za zbris,in ponovni add :D.

Resno.

Tako da ga mirno dodaj na FB, ne bo ti pisal ob treh zjutraj da je pristal na antidepresivih ker si ga brisala in da je po tebi poimenoval ježa ki je v njegovemu kompostu.

Če misliš da je tako neverjeten tip,in da ga vse ženske želijo...potem tudi če je samski, ni sam.

Ti pa povem, da če se boš toliko sekirala za vsak stavek ki mu ga napišeš, in če misliš da je Oh in Sploh v eni osebi...potem tudi če ga dodaš in klepetaš z njim, boš popušila. Ker ženska ki je fanica ni ravno privlačna nekemu moškemu na mestu.

Dodaj, pa se malo sprosti.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Lilah
Debatorica
Debatorica

Ok, očitno ga bo res treba nazaj dodati. :D Vbistvu ne delujem kot fanica, tudi pri bivšem sem bila cena na trnih a bo kaj dal od sebe in bila živčna, a ko sem ga spoznala na zmenku (pred tem sva se sicer na videz že poznala), ni bilo živčnosti, ker sem načeloma samozavestna oseba. Je rekel on celo, da se je on počutil tako, da ni vedel ali me bo usvojil (pa sem tudi zanj mislila, da je pri ženskem spolu bolj zaželen kot jaz pri moškem).
V tej fazi kot pravim pa je prisoten ta strah in se sekiram kako kaj izpade, ker tega ponavadi ne delam (dodajam in brišem, pa spet dodajam). :stupid:
Leonessa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Leonessa »

Pomoje če ne bi imel interesa, niti ne bi odpisal. Mogoče te je tisto vprašal zato, da bi nekako prebila led, ker si verjetno sama napisala v stilu "sem ta pa ta, toliko da veš kdo sem". :) Dodaj ga in boš videla kaj bo. :cool:
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Uporabniški avatar
capo di banda
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a capo di banda »

Lilah si že slišala izraz "zmešan kot kura" ..., ker za tebe absolutno ta izraz drži. Glede teme pa tako, tip če ga rondom p*čka doda in mu začne pisat, točno ve koliko je ura tako da škoda si metat pesek v oči, če ni nadaljeval z neko debato pač nisi njegov tip ženske... Tako, da če mu boš naprej pisala, če je v zvezi ti bo verjetno nakazu, če je pa samski in da bi malo avanture ti ga bo pa dal parkrat v žemljo potem bo pa našel drugo, roko na srce iz tega kaj resnega nebo. Tako, da če te tako privlači da bi šla tudi samo za avanturo potem nadaljuj, če hočeš pa kaj resnega pa išči naprej.
Mogoče malo "grd" komentar samo verjami je na mestu, če ne verjameš pa sprobaj, pa čez 3 mesece napiši kjer sta ;)
Lilah
Debatorica
Debatorica

Načeloma se strinjam, saj zato pa sem napisala da ne vem ali je na mestu, da ga sploh še dodam. Ni mi do avanture, zato sem bila skeptična nad to idejo. Kolega (ta ki ga pozna) je predlagal, da se kdaj skupaj dobimo, pač da se zmenimo kot družba in bi se tako spoznala, če že. Meni je to nekako bližje, ker po fb sem že zadosti "plitka" izpadla. Saj je jasno, da vsi najprej na videz gledamo in to še ne pomeni, da si plitek, a nočem, da si misli, da ga dodajam in brišem pa spet dodajam, ker mi je samo malo dolgčas. Sem se sama spravila v to sliko, ker sem naredila napako, da sem ga dodala, ko še ni bilo vse razčiščeno s fantom (bi morala vsaj kak mesec počakat, da se stvari res poležejo in bi takrat vedela da se zveza več ne bo nadaljevala). Tako pa pomoje misli da sem čisto neresna, čeprav je resnica čisto drugačna in mam za sabo eno težko vezo ... :/

No, bom malo časa pustila stat pa bom videla, če bi se lahko kdaj v živo spoznala v sklopu družbe.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Mah, daj...

Lepo mirno ga dodaš,in ko napiše ali da kakšno sliko...ki ima kaj skupnega s tvojimi interesi, ga mirno vprašaš kaj.

Saj zato pa je FB.

In spet, moški nimamo nobenega spomina komu smo namenili par stavkov leto nazaj...
Lilah
Debatorica
Debatorica

L. Zeppelin, jaz sem njemu in on meni pisal letos, ne lani. Vmes sva kot pravim imela s takratnim fantom pavzo oz. sva naredila konec. Ker sem se odselila od njega, je to bil zame resničen konec. Potem sva se čez teden spet spravila nazaj skupaj in tako sem tega fanta morala zbrisati. Ziher se me bo spomnil, sploh ker sem mu tudi na instagramu začela slediti in mi je začel slediti nazaj, s tem da mam jaz tam profil privat in me je mogel zaprositi da ga potrdim. Čeprav sem jaz naredila prvi korak, je vseeno on najbrž moral imeti neko željo me imeti gor tudi sam, ali pač?
Ok ne bom več analizirala, bom malo prespala te velikonočne praznike, pojedla kakšno šunko in spila deci ali dva vina, potem pa ga dodala nazaj.

:oops:
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pač ko ga klikneš zaradi kakšne zadeve, mu potem omeni: Sori, zbrisala sem te, ampak imela sem probleme v zvezi,in to je to.

Ne skrbi,ne bom te več zbrisala ;). Razen če me boš stalkal in me poskušal umoriti.

Šala,to vedno deluje ;). Ice breaker.
Uporabniški avatar
cauliflower
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cauliflower »

Ne kompliciraj... Ker te fant več kot očitno zelo zanima, zberi pogum in ga dodaj ;)

Sploh ne premišljuj o tem, kaj si bo mislil o tebi, ker se boš samo zaštrikala - po navadi imamo ženske cele v glavi pripravljene cele scenarije, kaj si bo dečko mislil, potem pa na koncu ugotovimo, da se niti približno ni ukvarjal s tem, za kar smo mi predvidevale, da se bo. Fantje so v primerjavi z nami veliko bolj enostavna bitja, kar jim pogosto zavidam :)

Tako da punca, ne preveč razglabljat, pa ga nazaj dodaj. Pozdravi ga in če je zainteresiran, bo že nadaljeval pogovor, če pa ni, pa tudi nisi ničesar izgubila.

Držim pesti ;)
I'm just ... happy.
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.

(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

Wow, koliko kompliciranja..

Dvomim, da si on razbija glavo z beznimi/ne- znanci, ki jih ima na fb.. Ce ne jih ne bi niti dodajal. Se najbolj verjetno se mi zdi, da se mu ne sanja, kdo si in ce si mu kdaj pisala ali ne. Tako da mu ne stoj prvo sekundo it razlagat, da si ga mogla zbrisat zaradi takratnega fanta, ker si bo se res mislil, da si ..khm, ''zmesana kura'' :)

Klikni, zacni u izi debatko o necem xy in bos itak kmalu videla, na cem si.

(Pssst: pa porocaj! :P )
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Pomoje daleč od tega, da bo mu šla to takoj (ali sploh) napisat, glede na to, da jo je bilo strah ga spet dodati in je toliko premišljevala o tem ... ;D Verjetno če ga je že ali še ga bo dodala, bo pustila da jo on kontaktira sam, če že. To se meni zdi najbolj pametno, če ga je enkrat že kontaktirala in mu pojasnila od kje se poznajo (pač ona njega). Tako da zdaj ve, zapomnil pa si jo verjetno je, če mu je bila vsaj malo všeč. Če gre za časovno obdobje meseca ali dveh od izbrisa, potem si jo je sigurno zapomnil, če ji je odpisal.

Ko bosta navezala kak stik, pa le javi Lilah. Nas vse zanima kaj bo iz tega :D :top:
Lilah
Debatorica
Debatorica

Hvala za vzpodbudo :D , a me še ni sprejel. Saj prvič je tudi trajalo par dni oz. nekje teden dni, da me je, ker ni dosti gor, to se vidi tudi po objavah, ki jih ima bolj malo. Je rekel znanec, da se lahko zunaj zmenimo enkrat, a ga ne morem priganjati in čakati kdaj to bo, zato sem ga raje kar dodala. Bomo videli kaj bo iz tega. Vsekakor pa mu ne mislim pisati zakaj sem ga prej zbrisala, nikakor. :D Nameravala sem mu lajkati kakšno sliko, pa bo že od nadaljeval, če bo kaj mislil.

:oops:
Odgovori