Malishka napisal/-a:Js bi prej rekla da ženske varjo zaradi pomanjkanja pozornosti in ljubezni s strani partnerja. Sama sicer nisem nikoli, pa tud ne nameravam, ampak sm pa slišale en kup takih zgodbic ali izgovorov s strani kolegic, znank, ipd. Zato je pol tud velika verjetnost da se zaljubi v tega tipa s katerim vara in pusti svojega fanta. Čist moje mnenje, drgač nimam lih izkušenj in se tudi ne morem predstavljat da bi koga varala, ne obsojam pa nobenega. Vsak ma pravico bit srečen.
Ja jz mislim, da je to mogoče. Sam po mojem mnenju najverjetneje ne bo nič bolje z naslednjim ( s tistim, ki je prejšnjega prevarala). Spet podobna zgodba. Direkt povedan se mi zdi varanje strahopetno dejanje.
Nevem kaj je tko težkega direkt ter iskreno povedat, kaj je problem/ kaj koga muči. No sj včas nista dva takšna skup, ki bi se lahko iskren pogovorila, pol pa res ne gre. Pol nimaš kj kaj. Pol se pa res konča tko moški v gostilni, ženska pa nevem kaj telenovele, zvečer se pa skregata. Ugibam no:) Al pa varanje,...
No jz nimam izkušenj z varanjem na srečo ter upam da jih ne bom imel. Vseen pa jz vem, da se lahk trudim prepoznat, kaj bi ženska, punca hotela, kaj ji je všeč, vendar pa ne znam brat misli.

Tko da če se neki jasno pove, je čist drugač ter velik lažje. da mi ženska direkt pove pa je problem rešen ter ni men potrebno tuhtat kaj za boga je problem ter se lahk pol čas za kj druga porab, kar je za oba boljš:) Je pa umetnost prav povedat zadevo, torej brez obtoževanja, sam se da vse naučit ter izpopolnit.
No vseen mislim, da je lahko več možnih ostalih vzrokov, od maščevanja, kake zadeve iz otroštva, sam nebi globje o tem.