-* sem dodal vse poljakinje ki sem jih gostil, in jezus kristus so poljakinje res lepe, vsaka njihova frendica je lepotica. Sam so presuhe, en jih je pozabil obvestiti da je okupacije Poljske konec in da lahko ješ normalne porcije.
-* je to da gostiš CS vedno zanimivo, eni so zelo neodvisni in pogumni in potem so tu azijci. Tale HK je bil res pojava, tako odvisen od pomoči, da me je dejansko strah kako bo preživel že 5 tednov na poti, mu sprintam zemljevid in narišem točke na zemljevid, mu pokažem kako naj pride do ž. postaje, reče ok...pogledam čez pol ure skozi okno in vidim njega ko peš hodi čez njive. Meni je bilo tako nerodno.
-* sem mu včeraj malo razložil realnost, naredil si je cel plan za trip..kateri bus, vlak, avion..torej, LJ, Zagreb, Plitvice, Beograd, Atene, Santorini, Sofija, Istanbul, Bukarešta, Sankt Petersburg, Talin, Oslo, vse to v 5 tednih!!!!! In še neke kolege vmes srečevati. Sem mu lepo razložil, lej..tvoje prvo potovanje, zaplaniral si se...nobenih dnevov počitka nimaš vmes, potuješ 3 dni in si že bolan, 3 dni potuješ in si včeraj spal 15 ur, in do zdajle sem ti jaz pomagal pri organizaciji, potem si sam...Dal ene par informacij o Balkanu, recimo da nič ni točno, da angleščina je slaba in da čistoča ni na višku. In model misli ponoči pisati še diplomsko nalogo, in sem mu rekel da bo dobesedno odpovedal če misli upoštevati svoj prvotni plan.
-* sem mu moral dati reality check, ker za azijce je potovanje tekmo, kdo vidi več in to je to. Ga razumem po svoje, ker ko pride nazaj iz Evrope bo vržen v sistem k prezira individualnost, delal bo do konca življenja in nikoli več ne bo imel časa potovati.
-* nisem šel v Škocjanske jame, je šel sam...se nisva ujela, in sem rekel..ko bo kaka lepa punca ali pa kul model, takrat bom šel.
-* me zelo vleče v Romunijo, sam poceni način moram najti kako priti do tja. Planiram pa iti ta mesec za ene dva dni v Zagreb, nisem si ga še ogledal in kul bi bilo stkati kakšna prijateljstva v Zagrebu.
-* je ljubezen in svoboda odločanja res luksuz, ta HK mi je res odprl oči na to temo. Vse kar šteje pri njemu je samo trud na faxu, od tega je odvisno kakšno življenje bo imel in kakšno partnerico bo dobil, vzgajala ga je babica ker je mama delala cele dneve, in nič ne ve o življenju, er je ves čas pustil v šoli ali drugih dejavnostih. Je lepo rekel, ko je dejal da je kot robot.
-* sem opazil da je pozabil zobno ščetko, slušalke in nek ključ. Pa sem mu rekel naj dvojno pogleda

-* upam da ne bo umrl