-* gostim Hong Kongčana, in ja...Evropa je zakon! 5 dni dopusta, 10 ur na dan, kvadrat stane 10k, za vrtec se gre na intervju, na faxu se koljejo, žensk je manj kot moških...
-* sem tako srečen da sem se rodil v Sloveniji, ja..bo boljše, ampak še zmeraj se imamo mnogo, mnogo boljše kot drugi ljudje po svetu.
-* grem v torek v Škocjanske jame in Štanjel, in bom jedel pršut in srkal vino
-* se bom totalno drl: You shall not pass! na Cerkvenikovemu mostu.
-* ko berem twitterje od ljudi ki so proti izenačitvam spolne usmerjenosti, me je dejansko sram. Kako si lahko dejansko tako neumen? Razumem mnenje, ampak da pišeš da je boljše morilec in pedofil za očeta kot gej, in da si tak otrok zasluži biti odrešen muk življenja, če ga vzgaja gej...potem moraš pa resno oceniti svoje duševno stanje.
-* bo referendum spet padel, upanje je res samo še na ustavnemu sodišču.
-* sva imela s CS pol ure vaj, kako se rokuje...mi je stisnil roko tako kot jaz stiskam svojega luleka ko grem scat. Sem rekel da je to Balkan, in da moraš zdrobiti roko tistemu s katerim se rokuješ, obenem pa sem mu razložil da nikamor ne bo prišel točno na Balkanu, in da higiena ni na vrhu seznama pomembnih stvari.
-* zabavna zgodba. Danes hodiva po Ljubljani, in sreča skupino Hong Kongčanov, in so bili njegovi bivši sošolci iz OŠ iz HK, ki jih ni videl že 13 let. In jih je srečal, sredi Ljubljane. Svet je smešen.
-* je mogoče čas da začnem 20 letnice jemati bolj resno, ker sem srečal neko punco, ki je res taka prava ženska, ima obline in še pametna je. Sam nima sarcasm radarja, in potem mi ni pol toliko zabavno

.
-* me je sram, ampak...rad gledam Bar.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.