-* je Argentinka šla, škoda...sva ratala res dobra kolega, mi je bilo res všeč ker jo je res zanimala Slovenija. Sem jo ene 4 ure učil tudi slovenski jezik, in sem jo moral res pohvaliti...celo Ž je lahko lepo izgovorila.
-* da je bila nora na kremšnite, samo zadnji dan je pojedla štiri

, in ji trenutno prevajam recept.
-* da se mi jutri konča bolniška po 4ih mesecih zaradi strganega živca v roki, in ja...ponedeljek bo lep dan

.
-* grem jutri na sejem na gospodarsko razstavišče, razstavo Dalija, zvečer pa na activity večer in palačinke, in še v izvidnico bom šel če je ena samska.
-* da je bila angleški dami moja poslovna ideja všeč, in je rekla da mi bo komercialno pomagala, pro bono..ker ji je všeč moja energija. Je pa dala nekaj dobrih opozoril in nasvetov, zdaj pa je na meni koliko sem pripravljen vložiti.
-* imam občutek da bo leto 2015 prelomno, nekako vidim da se mi bo zgodilo veliko lepih in dobrih stvari, v vsakem primeru bo leto sprememb. Dejstvo pa je, da ne morem več delati tu, da v petek začnem razmišljati kako bom šel v ponedeljek v službo ni dobro zame. Podobno kot da bi bil v zvezi z bivšo, neizmerno jo imaš rad...vesel si in hvaležen da jo imaš, ampak veš da ni prava zate in da te bo na dolgi rok uničila.
-* grem jutri kupiti presno torto za eno dekle ki mi je nekaj pomagala, pa je imela slab dan v ponedeljek, tako da ji bom prinesel torto na šiht...vračam karmo, zadnjič je en natakar meni in Argentinki dal 50% popust

.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.