- Vecji del vikenda prezivela na dolenjskem, v super druzbi.. ze dolgo ni bilo tako sproscenega vzdusja

- Da me ze cel dan boli v predelu pljuc. Pa ne vem, ce so pljuca, ker me pac redko kaj boli... Kot da bi se mi manjsi slon usedel na prsni kos

- No, sej bi blo cudno, ce se me ne bi nic prijelo.. Teden je spet minil v duhu piva, pohajkovanj, nocnega dela za racunalnikom in zgodnjega vstajanja.. se dobro, da prihaja izpitno in se bo lahko malo pocivalo

- Ze v januarju nekaj zasluzila z delom, ki me veseli, jupi.
 Zaenkrat se se otepam strezbi pomfrija v meku. It's something.
  Zaenkrat se se otepam strezbi pomfrija v meku. It's something.- Da razmisljam o tem, kako sem kolegici v zadnji polovici leta 'ponesreci' kr malo obrnila zivljenje na glavo.. Spoznala sem jo s precej ljudmi, povabila na precej dogodkov, posledicno pa ima cel kup nove druzbe in hobijev, kul honorarno delo in glej ga zlomka, prvic v zivljenju se je do uses zaljubila..in On vanjo

nocem rect, da sem se morala za karkoli trudit, ampak evo.. ko clovek misli, da je samo se en nepomemben clen v ekosistemu.
  nocem rect, da sem se morala za karkoli trudit, ampak evo.. ko clovek misli, da je samo se en nepomemben clen v ekosistemu. - Damn, pricakujem, da me vsaj na pivo pelje

se 35min with my bae
 se 35min with my bae

pravijo, da je treba vnesti veliko tekocine...
 pravijo, da je treba vnesti veliko tekocine...  

sem bila ziher, da bo skoraj prazno
  sem bila ziher, da bo skoraj prazno
 .
 .