Se bova nekoč spet srečala?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
kakadu123
Sramežljivka
Sramežljivka

Se bova nekoč spet srečala?

Neprebrana objava Napisal/-a kakadu123 »

Pozdravljeni!
Pišem, ker bi rada slišala vaše mnenje o nastali situaciji in kako bi reagirali vi.

S fantom sva se razšla pred tremi tedni, en teden pred najino prvo obletnico. Razlog za razhod je podal on in sicer si želi, da bi se lahko še malo znorel, preden skoči v resno zvezo. Najina zveza je, kot že omenjeno, trajala 1 leto, prej pa je bila njegova najdaljša zveza dolga 3 mesece. Najin odnos je bil neverjeten in brez zadrege lahko povem, da se še nikoli v svojem življenju nisem z nikomer razumela tako dobro kot z njim. Zaupala sva si vse stvari, pogovor je vedno tekel, ves čas sva se smejala, zabavala in skoraj ni bilo stvari, ki bi škripala (na določenih področjih mi ni dajal občutka podpore in velikokrat so se kazali znaki, da še ni pripravljen na resno zvezo). Tudi spolno življenje je bilo popolno in z vsem napisanim se strinja tudi on (vem, ker mi je povedal). Stara sva 18 in on 19 let in ker sva oba izredno komunikativna, razlog za prekinitev razmerja razumem. Oziroma se trudim razumeti. Vendar pa me bega njegovo obnašanje po prekinitvi, saj se še vedno vsak dan slišiva ali vidiva, posloviva se s poljubom (tudi na usta, odvisno od dneva) in se obnašava kot bi bila še vedno par. In vem da ne igra, ker je sicer zelo iskren človek. Včasih imam občutek, kot da mu vse ustreza, le besedice "biti par" se boji. In tudi sam mi je povedal, da ga je strah resne zveze.
Tako on, kot tudi vsi drugi pravijo, da bova nekoč spet skupaj. Njegova mati je celo prišla do mene in mi rekla, naj počakam kako leto, pote bova pa spet srečna. In te besede imajo reees veliko težo, zato ker jih je izrekla ona, ki ima v njegovem življenju res veliko vlogo.

Trenutno ne mislim iskati ponovne zveze z njim, ker se mi zdi brezsmiselno, saj mi je jasno povedal kaj je razlog za odhod in mora priti čez to obdobje. Sedaj ali pa po 30, ko bo mogoče že poročen. Seveda je prav, da to stori v teh letih. In me zanima kaj pravite vi, je možno da se še kdaj najdeva? Sicer tudi dvakrat tedensko obiskujeva skupen krožek, tako da se zagotovo ne bova pozabila :)

p.s.: zdaj ko nisva več skupaj je postal zelo zelo ljubosumen, s čimer prej ni imel težav.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Se bova nekoč spet srečala?

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Nekaj dejstev:

- Moškim se ni treba "znoreti", saj nismo neke živali ki imamo potrebo po krvi in imamo neko obdobje ko moramo iti ven in loviti.

- Če rečeš "na nekih področjih me ni podpiral", to ni idealno. Rdeči alarm.

- Mama, še enkrat MAMA, še enkrat...da se ti usede, MAMA...gre tebi govoriti da počakaš eno leto, da se bo njen ubogi sinček umiril in boste vsi srečni.
Ja, mame imajo v moškemu življenju res veliko vlogo, samo mama se ne sme mešati v ljubezensko življenje...če se mama vmešava v to, se bo vmešavala v VSE in za VEDNO.
Še en rdeč alarm.

- Tale bo huda, on te ne spoštuje...če bi te spoštoval bi rekel, lej...neresen sem, nočem biti v resni zvezi.
Tako pa ti postavlja pogoje: ko se znorim, ko bom pripravljen...in ti delaš napako da verjameš obljubam.
Ne moreš sprejemati ostankov, hočeš pa celo kosilo ;).

In on ne more s tabo delati kot mu paše, aha danes se bova malo poljubljala, če bom potreben jo lahko pokličem...ampak zraven lahko mirno fukam še druge, ker ona me čaka.
Aja, pa še ljubosumen bom zraven, ker je moja, sam jaz nisem njen. DVOLIČNOST.

To so sami rdeči alarmi, in najbolje bi bil da ga enostavno odrežeš iz svojega življenja, najprej bo hudo...ampak na dolgi rok bo boljše zate. In če še kdaj pricaplja k tebi, ga mirno pošlji v k***c.

Tako pač je, ne bodi rezerva in ne nasedaj nekim obljubam, starost in izkušnje tukaj ne igrajo neke velike vloge.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
kakadu123
Sramežljivka
Sramežljivka

Auč, tale dejstva so pa kar zabolela. Ampak iskrena hvala za odgovor, mi res veliko pomeni še mnenje nekoga, ki me ne pozna in pove kot je.
Za mamo pa nisem mislila, da se vmešava v najino ljubezensko življenje, sploh ne. Samo zares me je vzljubila in si res res res želi, da bi bla jaz tista s katero bi njen sin nekoč živel. Samo to, nikoli naju ni nič komentirala ali kaj podobnega :)
Sicer pa še en protiargument, saj mi je rekel da je neresen in noče resne zveze, vendar šele na koncu ko se je zadeva končala. Res mu je bilo žal, ampak ja, velikokrat se je opazilo nespoštovanje zato je mogoče bolje da se je končalo kot se je. :/
Uporabniški avatar
Green Cookie
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Green Cookie »

Ti pa predvsem prekini to, kar imata sedaj in pojdi naprej. Kar je bilo je bilo, našla boš drugega, ki bo dejansko hotel resno zvezo in se ne bo rabil "znoret" (?).
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

lahko rečemo, da te praktično drži v odprti zvezi.
nista par, lahko se 'znori', ampak vseeno ohranja odnos, ki sta ga mela prej.. tak da če bo mel katero drugo, ne boš mela pravice česa rečt proti temu (to ti bo sam povedal, če bo prišlo do tega)...
z drugimi besedami, ima te za rezervo, ker se je po enem letu navadil na tebe.
in ne.
ni fajn to delat.
in slej ko prej bo skapiral, da ga bo to uničlo.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

prej boš ti prekinla (na primer z besedami: nočem bit v taki zvezi, hočem vse ali nič in se mi javi, ko boš hotel vse, do takrat pa me ne kontaktiraj) prej bo spoznal, da te lahko povsem zgubi in takrat boš vidla, če mu je res dovol do tega, da bi bil s tabo ali bi se raje "znorel" kar v bistvu pomeni, da bi rad seksal z drugimi ženskami kot pa samo s tabo. To naredi, pol boš pa vidla kolko te spoštuje in ima rad, če bo pa vseeno prekinil pa veš na čem si in idi naprej. Stara si 18, celo življenje imaš pred sabo. Škoda ga je zapravljat za nekoga, ki te ne spoštuje.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

En nasvet: ko se bosta družila, začni naivno in zelo pogosto omenjati enega sošolca, prijatelja, pač nekoga v stilu: joj veš kaj je on rekel zadnjič, ali pa joj zadnjič sem šla z njim v... (absolutno nič seksualnega ali pa da te privlači, samo pogosto ga omenjaj).

On - glede na to da je zelo nezrel - bo vsako tvojo omembo drugega moškega doživel trikratno v svoji glavi in bo začutil nevarnost da te bo izgubil. Če te ima rad, bo takoj začutil potrebo po tem da te dobi nazaj in bo želel markirati svoje - torej tebe. Takrat pa je na tebi da mu rečeš, da ne moreš biti z njim če ga ne moreš imeti celega in se tega tudi držiš. In boš videla kaj resnično hoče.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ meni se pa to ne zdi pametno.

Zakaj bi hotela, da si te želi samo zaradi tega ker je možnost da jo osvoji drug moški.

Potem se ženska tretira kot blago, kdor da več, ga ima.
kakadu123
Sramežljivka
Sramežljivka

Pozabila sem povedat še en kar pomemben podatek. Že pred pol leta sva šla narazen s čist istim razlogom, pa še druga mu je postala všeč. No in takrat sm potem rekla, da želim prekinit vse stike in da ga nočem več videti. Po treh tednih, ko se je vrnil iz morja, je prišel do mene in rekel da me ljubi, da ne more preživeti dneva brez mene, želi da sem njegova celo življenje in da me je na morju tako močno pogrešal, da so ga nekaj dni silili jest, ker mu je bilo tako hudo, da ga je vse minilo. No potem sem nekaj časa odlašala, nisem vedla kaj nej, vmes je prišel še en drug tip, ampak sem se na koncu odločila, da spet poskusiva. In spet je bilo
popolno. Zdej se pa zgodba ponavlja. Čez 5 dni za mesec dni odhaja v Nemčijo in se skoraj nič ne bova slišala. Pa vendar, če se ponovi situacija izpred pol leta, bo imela najina zveza ves čas isti vzorec? pol leta, prekinitev, pol leta, prekinitev...
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

On te ne pogreša, on je potreben.

Na morju je mislil da ga bo veselo namakal, mu ni uspelo in kaj boljšega kot ena ki mu je vedno na voljo.

Čas ko je v Nemčiji porabi da ga izbrišeš iz življenja, če pricaplja nazaj ga odebaj.

Sploh pa, vidva nimata veze, veza je nekaj v čemer sta obe strani zadovoljne s tem kar dobijo od drugega, če enega ni po nevem koliko časa in se jeb* okoli, ti pa ga čakaš... si kvečjemu FF z višjim činom..

Preberi si kaj pišeš, druga mu je bila všeč, prišel nazaj, jaz koza sem mu verjela, spet gre nekam, a sva še v zvezi?

Ne, nista v zvezi, in ne, ne spoštuje te.

Zatorej:

http://youtu.be/DlT6owR5Ytg?t=10s
kakadu123
Sramežljivka
Sramežljivka

Imaš prav ja.. res hvala za pomoč, hvala da ste mi odprli oči. Res je čas, da najdem nekoga, ki bo vesel da me ima tudi ko bo hudo, ko bo mimo prišla ena huda bejba ali pač kakršnakoli težka preizkušnja. Hvala vsem, zlati ste ;)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

odličen članek, ki je nekako na to temo: http://markmanson.net/fuck-yes
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

Led Zeppelin napisal/-a:http://youtu.be/DlT6owR5Ytg?t=10s

To, ja!
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

"Se boji resne zveze" = "se boji, da ne bo mogel biti z drugimi, če bo priložnost". Thats all.
It was forever..but it didnt last long..
lola1
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lola1 »

ful podobno se je meni dogajalo, da me je odpiso s tem, da noče resne zveze..zdaj po cca. 1 mesecu pa mi nazaj piše. ja seveda, neumna pa spet nisem, pa čeprav ga še vedno mam rada, ne bom to prenašala
:)
Odgovori