Pišem, ker bi rada slišala vaše mnenje o nastali situaciji in kako bi reagirali vi.
S fantom sva se razšla pred tremi tedni, en teden pred najino prvo obletnico. Razlog za razhod je podal on in sicer si želi, da bi se lahko še malo znorel, preden skoči v resno zvezo. Najina zveza je, kot že omenjeno, trajala 1 leto, prej pa je bila njegova najdaljša zveza dolga 3 mesece. Najin odnos je bil neverjeten in brez zadrege lahko povem, da se še nikoli v svojem življenju nisem z nikomer razumela tako dobro kot z njim. Zaupala sva si vse stvari, pogovor je vedno tekel, ves čas sva se smejala, zabavala in skoraj ni bilo stvari, ki bi škripala (na določenih področjih mi ni dajal občutka podpore in velikokrat so se kazali znaki, da še ni pripravljen na resno zvezo). Tudi spolno življenje je bilo popolno in z vsem napisanim se strinja tudi on (vem, ker mi je povedal). Stara sva 18 in on 19 let in ker sva oba izredno komunikativna, razlog za prekinitev razmerja razumem. Oziroma se trudim razumeti. Vendar pa me bega njegovo obnašanje po prekinitvi, saj se še vedno vsak dan slišiva ali vidiva, posloviva se s poljubom (tudi na usta, odvisno od dneva) in se obnašava kot bi bila še vedno par. In vem da ne igra, ker je sicer zelo iskren človek. Včasih imam občutek, kot da mu vse ustreza, le besedice "biti par" se boji. In tudi sam mi je povedal, da ga je strah resne zveze.
Tako on, kot tudi vsi drugi pravijo, da bova nekoč spet skupaj. Njegova mati je celo prišla do mene in mi rekla, naj počakam kako leto, pote bova pa spet srečna. In te besede imajo reees veliko težo, zato ker jih je izrekla ona, ki ima v njegovem življenju res veliko vlogo.
Trenutno ne mislim iskati ponovne zveze z njim, ker se mi zdi brezsmiselno, saj mi je jasno povedal kaj je razlog za odhod in mora priti čez to obdobje. Sedaj ali pa po 30, ko bo mogoče že poročen. Seveda je prav, da to stori v teh letih. In me zanima kaj pravite vi, je možno da se še kdaj najdeva? Sicer tudi dvakrat tedensko obiskujeva skupen krožek, tako da se zagotovo ne bova pozabila

p.s.: zdaj ko nisva več skupaj je postal zelo zelo ljubosumen, s čimer prej ni imel težav.